Ilyen esetben miért bámulnak annyira a vonatra várakozók a vasútállomáson?
Figyelt kérdés
Amikor a jó hosszú peronon, az utasok várakoznak a vonatra egy kupacban, én meg elmegyek messze a peron végére, távolra az emberektől addig, amíg nem jön a vonatom. El oda messze, egyedül. Ilyenkor mindig látom, hogy ugyan messziről, de elég sokan engem figyelnek. De ez miért van, miért olyan furcsa ez hogy elhúzódok az emberektől?2019. febr. 13. 09:43
2/7 anonim válasza:
Unatkoznak. Megnézik, hogy te hova mész. Én is szoktam figyelni, hogy ha megindul valaki, hogy miért, hátha beért a vonat, vagy talán máshonnan megy. :)
3/7 anonim válasza:
Ritkán látnak ilyen különlegesen ronda embert.
Viccen kívül: unatkoznak és nézelődnek.
4/7 anonim válasza:
A különcködőket, vagyis aki nincs benne a "nyájban", sokszor megbámulják, ez van.
6/7 anonim válasza:
Azt gondolhatják, hogy potenciális öngyilkos jelölt vagy.
Én se megyek a tömeg kellős közepébe, de túl feltűnően sem húzódok el.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy abba az irányba indultál el, ahonnan a vonat érkezik és azt nézik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!