Szabó Péter egy kókler?
Pénzt csinál a semmiből. Szerintem ez valahol zseniális.
Ezen felül semmivel nem rosszabb, mint úgy alapvetően a világ maga.
Ha megnézzük az összes hitgyülekezet, templomok is várják, hogy "adakozz". Itt most nem az átlag csórókról beszélek, akik 10-20 forintot dobálnak, hanem a gazdagokra akik azzal akarják megmutatni, hogy ki szereti jobban Istent, hogy több pénzt adakozik a mise végén a kalapba.
Vagy a Stand Up-osok is csalódást keltőek számomra. Persze először hallani teljesen érdekes, meg király. Csak mikor már azt látom, hogy akárhova megy, mindenhol ugyanaz a pár poén van előadva, vagy még évek után is ugyanaz, akkor elgondolkozom, megéri-e befizetni rá.
Az ingyen dolgokról is annyit, hogy az építész sem tervezi meg ingyen a házad, pedig milyen jó lesz benne lakni, az orvos sem gyógyít meg ingyen, az ételt sem adják oda ingyen, ha éhen döglünk akkor sem.
Vagy csak saját magam nézve. Építőiparban dolgozom, és elkezdődött a "rá tudsz-e nézni..." kéregetés. Persze havernak oké, csak mikor már a haver haverjának a haverja jön akit egyszer se láttam, akkor nem szívesen jótékonykodom.
Vagy apróság, régen szerettem az informatikát. Ismerősöknek én telepítettem tartottam karban a gépeket. Abból is az lett, hogy utána már az ismerős anyja, csaja, rokonja hozzám jött segítségért. Persze ha azt mondom, hogy X ezer forint, úgy mindjárt megoldották maguk.
Na meg mindenki azt mondja, hogy gonosz Szabó Péterek kihasználják az embert. Aztán másnap felkelnek és bemennek a minimálbérükért robotolni meg termelni a milliókat mások zsebébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!