Mik a felnőttkor nagy "lehetőségei"? Pláne, amik gyerekkorban nincsenek, de felnőttkorban igen.
Én a felnőttkor legnagyobb lehetőségének azt érzem, hogy függetlenedhettem a szüleimtől anyagi és viselkedési téren is. Arra költöm a pénzem, amire szeretném, akkor hívok át magamhoz vendégeket, amikor szeretnék, valamint nem szabja meg nekem senki sem, hogy mikor és hova mehetek el szórakozni a barátaimmal.
Bár aki beállt ebbe az "olyan introvertált vagyok, hogy ki se mozdulok a szobámból" gyakorikérdésekes sorba, az mondjuk ilyen téren pont megszívta.
25/F
"Pont a befektett munka miatt nem igaz ez az egész. Meg ne haragudj, alapvetően nem igaz."
Akkor valamit rosszul csináltál. Nekem megtérültek a belefektetett áldozatok, amiket hoztam és meglett a munkám gyümölcse, mint ahogy az összes ismerősömnek is, aki keményen dolgozott a céljaiért.
Nekem nem, ahogy a legtöbb ismerősömnek se.
Keményen tanultam mindig és egyéb áldozatokat is hoztam, igyekeztem mindeen téren fejleszteni magamat.
Nagyon sok rossz tulajdonságom van, de hogy lusta lennék, na az nem mondható el. Barátaim szerint se.
Kérdező, ha a befektetett munka alatt csak a tanulást érted, akkor tudnod kell. hogy az kevés.
A boldoguláshoz fontos még az egészség, a jó kapcsolatok, jó párkapcsolat és baráti kapcsolatok, de jó, ha ezentúl van az embernek sok helyen ismerőse.
Azt vettem észre, hogy az igazán boldog emberek azok, akik valahová tartoznak, pl valamilyen sportklubnak, vagy más közösségnek a tagjai és tudják, hogy bármilyen helyzetben vannak, mindig van mögöttük egy "csapat".
Ha munkát keresel, akkor is kevés a diploma, adott esetben kell az ismeretség is, de így van ez számos más területen is.
Azért írom ezt le, hogy ne sajnáld az időt kapcsolatok építésére és lehetőség szerint sportolj, vagy találj valamilyen hobbit, mert az élet több a munkánál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!