Lányok, ti milyen - fontos, szexi, pozítív - tulajdonságokat kapcsoltok a vékony fiú alkathoz, hogy ennyire versenyképes lett a cingárság?
Nem bántok senkit a történetben, sőt örvendetesnek találom, ha az emberek önmaguk lehetnek és nem kell mindenkinek egyetlen sablonra fejlődni.
Tudom azt is, hogy a dolog nem újkeletű, a fennmaradt források szerint létezett ez mindig.
A kérdésem kíváncsiság, az érdekelne minél részletesebben, hogy mit vártok egy ilyen alkatú partnertől és mi az ami meg is szokott lenni bennük? Gyengédség? Empátia? Figyelem? Cukiság? Vagy csak úgy, alapból szexi a látványa mert fura az ízlésetek?
Alkat és belső...igen... tudjuk, hogy nem mindig függ egymástól, viszont itt most összefügghet mert ha azt nézzük, hogy a srác ugyanúgy kiépíthetné a külsejét de nem akarja, akkor ott már a külső szándékos és belsőt képvisel. Szóval lenne-e kedv ezt kicsit kivesézni? Köszi!
"viszont itt most összefügghet mert ha azt nézzük, hogy a srác ugyanúgy kiépíthetné a külsejét de nem akarja"
És ha szándékosan ilyenre "építette" a külsejét, mert olyan sportot űz, aminél a vékonyság az előnyös? Miért gondolod, hogy csak egyetlen út lehetséges? Mellesleg nem hinném hogy az izmos és egyben zsíros alkat lenne a legegészségesebb, márpedig a legtöbb hobbitestépítő egyáltalán nem szálkás.
Nekem csak szimplán tetszik a vékony alkat
Belsőt viszont nem tudok társítani a külsőhöz, szerintem egyáltalán nem fugg össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!