Miért kérdezi meg tőlem szinte minden alkalommal a fogorvos, hogy "Nem vagy terhes, ugye? "
Nem a beavatkozás miatt,hanem pl azért;h ha szükséges vmit csinálnia,akkor milyen érzéstelenítőt adjon. Mert a vérárammal minden bejut a babához. Nagyon sok olyan gyógyszer van pl fájdalomcsillapító is,ami a terhesség bizonyos szakaszaiban károsíthatja a magzatot.
Gondolom,emiatt kérdezi meg mindig.
Tőlem egyszer kérdezte meg amikor reggel mentem és szarul voltam,de persze mert túl paráztam a dolgot. Mondtam hányingerem van,meg rossz a közérzetem akkor kérdezte meg,hogy terhes vagyok e? De amúgy többször nem, pedig 3 éve oda járok 1-2-3 havonta volt mikor hetente mentem :D hála az égnek vége a procedúráknak :D nyáron kell mennem általános kontrollra csak :D
Nem mondod esetleg,hogy rosszul vagy? Vagy picit híztál és nagyobb a hasad? akkor szokták még azt mondani.
röntgennél is megkérdezik.
Na igen egyszer röntgennél is megkérdezték.. De gondolom úgy vannak ha az lennék úgy is szólnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!