Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem feküdtem le egy csajjal...

Nem feküdtem le egy csajjal gumi nélkül? Szerintetek jogos vagy parázás?

Figyelt kérdés

21 éves egyetemista vagyok. Megmondom őszintén szexuális téren nem valami tapasztalt. Volt egy hete hogy egy lány meglepően kevés kavarás után random felajánlotta hogy menjek át hozzá. Nem gondoltam bele sokat, de egyedül voltunk és alakultak a dolgok. Probléma ott akadt hogy nem volt nálunk gumi. Hisz rögtön egyetemről vizsga után hívott fel. Nem úgy készültem. Így mondtam hogy ne haragudjon de halasszuk. Persze mondta hogy szed tablettát meg minden. De én ezt bemondásra nem hiszem el, szóval inkább ejtettük az igazán jó rész elött a témát.

Erre kiborúlt, azóta hozzám se szól.

Barátoknak meséltem, szerintük beszariság volt ha a csaj azt mondta szedi a pirulát, és egy idióta voltam. És lehet igazuk is van. De nekem nem hiányzik egy gyerek most a nyakamba.

Szerintetek jól tettem hogy nem mentem bele? Vagy túl paranoiás vagyok?

2019. jan. 31. 01:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasik ilyen felelősségteljesek lennének, nem lenne annyi abortusz. Amúgy meg 1 perces ismeretség után...csak gumival. Ki tudja hány pasinak ajánlotta fel az élményt, akármit összeszedhettél volna. Szóval dupla pirospont :)
2019. jan. 31. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

1)

20 éves koromig én is szűz voltam, de attól "mit lehet tudni azt" alapon már az azt megelőző 5 évben is volt gumi a pénztárcaban.

2)

a döntésed felelősségteljes volt, biztosra mentél, a tabletta sem 100% , rengeteg dolog ronthat a hatásfokán, plusz miért kellene hinned neki? Az is lehet hogy kiderült várandós és kell egy palimadár akivel elhitetheti hogy övé a gyerek nem az előző pasié.

jegyezd meg: mindenki hazudik, a változó csak az hogy mit és miért.

3)

én a helyedben egy pettingre azért ravettem volna, azt kár volt még sem próbálni :)

2019. jan. 31. 07:29
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Jól tetted, de ebből remélem megtanultad, hogy gumi mindig legyen nálad :)
2019. jan. 31. 08:06
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es. Nagyon magát az aktust szerette volna. Pont ezért is ugrott be nekem is hogy lehet hogy palimadárnak kellek. Megmondom őszintén a nemi betegségek ott akkor meg se fordultak a fejemben. Csak úgy nyugtalanított hogy miért kell neki most ennyire (mert nagyon erőszakos volt a maga módján) hogy mi gumi nélkül ott helyben összefeküdjünk. Nekem is rögtön az ugrott be hogy lehet hogy már van gyerek, csak még apja nincsen. Én meg nem akarok az lenni.

De azon agyaltam hogy lehet csak nagyon paranoiás vagyok.

Viszont az hogy üldözési mániám van, még nem jelenti azt hogy nem üldöznek. Elég sok hasonló esetet olvasni mostanság :(

Mindegy, majd lesz másik.

2019. jan. 31. 12:42
 15/15 anonim válasza:

Szerintem teljesen jól tetted! Sokan ebbe bele se gondolnak mert nincs lelkiismeretük.. Szed tablettát a lány, de ha nincs barátja akkor hány pasival feküdhetett össze előtted?! Ebbe belegondoltam volna a helyedbe az adott pillanatba. Vagy szimplán kamu, de inkább az előbbit képzelem el. Ne hagyd hogy kihasználjon egy alkalomra, szerintem sokkal szebb dolog ha a pároddal történik..

Én még mindig azt gondolom hogy az ilyen könnyen kapható lányok nem fognak kelleni hosszú távra senkinek.

2019. febr. 2. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!