A Sárvári, Sárkány, Verestóy, Vértes vezetéknevek közül melyik a legjobban csengő?
Sárkányok mindörökké! (Bocs, ez a vezetéknevem :D )
Nekem a Vértes is tetszik még.
A Sárvári olyan kemény, határozott, magabiztos, becsületes
A Sárkány olyan rettegtetős név
A Verestóy olyan egyszerű, bölcs gondolkodású ember
Vértes Ez is ilyen rettegtetős név:):):)
Csak pl gondolom lehet, hogy történethez kell, szóval pl a Sárvárinak egy szigorú, nemes, kicsit ilyen grófias apukát képzelnék el, aki mindig határozott , és tudja is a tutit. Mindig mer a saját megérzéseire, bölcsességére hallgatni, hagyatkozni.
A Sárkány nekem egy picit ilyen ridegebb ember, de mégis talán lehet kicsit hevesebb vérmérsékletű, olyan vérmes.; kicsit olyan harciasabb
A Verestóy vagy egy békés nemes ember, vagy egy békés kis egyszerű közember
A Vértesnek meg nekem annak is picit ilyen rideges hangzása van,de talán nem annyira heves vérmérsékletű
:) Ezek csak asszociálgatások, szal senki ne vegye magára:):) Mindenkit szeretek:):)
Most regenyt irsz vagy nevet valtoztatsz?
Magyarositashoz hasznalt nevek, az cseng jol, amelyik neked legjobban tetszik. De a ketszotagos termeszetesebben hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!