1/9 anonim válasza:
Jó is lenne. Szeretnék 60 felett is 20-nak kinézni :D
Komolyra fordítva: egész életünkön át formálódik a személyiségünk az átélt változások hatására.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom ki mondta neked ezt a baromságot én 20 éves vagyok, és úgy érzem hogy még csak most kezdődnek az igazi változások az életembe mind körülményileg mind személyiségileg. Szóval ez egy nagy baromság.
3/9 anonim válasza:
Dehogyis nem!
Életed végéig változol, külsöleg is, meg a személyiséged is!
4/9 anonim válasza:
Dehogynem.
Az élet mindenkit változtat. Az új emberek, kapcsolatok, helyzetek mindig nyomot hagynak a személyiségben.
A külső is változik. A fejlődés ugyan megáll, vagyis nem nő tovább az ember, nem lesz hosszabb a keze, lába, nagyobb az orra vagy bármi. Hanem a külsőjegyekre úgymond megül az idő, a tapasztalat. Ha boldog kivirul, ha gondterhelt, akkor öregebbnek látszik, stb.
5/9 A kérdező kommentje:
De nem 25-ig fejlődik az emberi test
2019. jan. 26. 19:46
6/9 anonim válasza:
A nagy tudósok azt mondják 4 évente változik az ember. Azt is mondják, hogy ma szombat van. Kitudja? :D
7/9 anonim válasza:
Hogyne változnánk. Nyilván nem annyit mint 5 és 15 éves korod között...
8/9 anonim válasza:
Nézd meg a szüleid fényképét 25 éves korukban meg 50 evesen - egyböl észreveszed, hogy igencsak változtak testileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!