Munkanélküli pályakezdőként miből fizethetném a TB-t és a hitelt?
Ha nem találok munkát, de a diploma miatt közmunkára se vesznek fel? És pályakezdőként nem kapok minimális támogatást sem. A szüleim sem tudnak támogatni.
Akkor mihez tudok kezdeni?
Van erre egy segély nem tudom mi a neve, de mindenkinek megadják szinte, 1 évig az állam fizeti helyetted a TB-t.
Olvass utána.
Ha diákhoteled van, azt a tanulmány befejeztétől számított 3. hónap után el kell kezdeni fizetni. Ha nem tudod, akkor írj egy kérelmet nekik és kérj halasztást a törlesztésre, persze addig a kamatok ugyan úgy fognak peregni.
A TB fizetés ami a 2019-es évtől havonta 7500.- forint, azt pedig a kormányablakhoz kell bemenni, és szociális rászorultság esetén 1 évig fizethetik utánad.
Szociális rászorultság a neve amikor a helyi önkormányzat méltányossági alapon átveszi a TB-d fizetését. Tehát a helyi önkormányzatnal/kormányhivatalnál kell kérvényezned. A veled egy háztartásban élőknek is nyilatkozniuk kell a jövedelmükről.
Én végigcsináltam, 3,5 hónapot fizettek, után végre el tudtam helyezkedni. Szóval sok sikert
Ja és regisztrált munkanélkülinek kell lenned h megkapd. Ott is kell kérned a munkaügyinél egy papírt h mióta vagy regisztrált stb.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!