Van itt olyan, akinek nincs alapbetegsége?
Epilepszia, pánikbetegség, szociális fóbia.
Mindegyikre szedek. Muszáj különben életképtelen lennék. Pms is.
Próbálják a legenyhébb gyógyszerekkel kezelni. De nem mindig vagyok jól.
Párom is beteg. Sajnos nem jut eszembe a neve. 3 hetente injekciózza magát. Immunbetegség. Ha nem lenne rá gyógymód fájdalmai lennének folyamatosan és pár éven belül meghalna. A 3. Héten amíg be nem adja az injekciót előtte már fáj ez az neki.
Semmilyen gyogyszert nem szedek tobbnyire.
Leszamitva neha a mar valoban durva fejfajast, vagy neha C-vitamin.
Es mar boven 30 feletti vagyok.
Negyvenes vagyok. Semmi bajom.
És nagyon is sok köze van a betegségeknek az életmódhoz, főleg, amiket írtál, 2-es típusú diabétesz, koleszterin, magasvérnyomás.
Nagyon sok pont a helytelen táplálkozás, az elhízás és a mozgás hiánya miatt alakul ki.
Nekem a koleszterinem magas.
Húsnak csak csirkét eszem.
Igyekszem zöldség-gyümölcsöt enni, pedig nem szeretem.
Sportolok, tavaly futóversenyeken voltam (igaz rövideken, de voltam), régebben teljesítménytúrákra jártam, a Kéktúrából is megvan pár szakasz.
Nem vagyok elhízva, sőt, BMI alapján túlsúlyos sem.
Miért magas a koleszterinem?
Tuti valami genetikai dolog...
Inkabb a genetikara fognam elsősorban.
Nem sportolok, bar nem is ülőmunkát vegzek, es éveken at össze vissza ettem mindent ami jolesett.
Jelenleg nincs semmilyen betegsegem, nem szedek bogyokat. Cukorbetegseg van kilatoban, állítólag örökölhető, apam es nagyanyam is cukros.
13 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!