Most beindultak az anyai ösztöneim, vagy mi ez?
Mindig úgy gondoltam, hogy sose kell nekem gyerek. Mindig imádtam magamra költeni a pénzt, magamra és a páromra az időt. Írtóztam is tőle még 18-20 évesen, hogy nekem legyen egyszer egy babám. A gyerekekkel se tudtam mit kezdeni, idegesítőnek gondoltam őket.
Most 23 vagyok, van lassan egy 4 éves kapcsolatom (vőlegény), és egyre többet gondolok arra, hogy milyen lenne ha lenne 1 közös babánk. Arra, hogy őt mennyire szeretgetném, megadnék neki mindent. A kicsikkel is egyre szívesebben játszok, tetszenek már. Magamról továbbra se mondnák le, de kezd vonzani a gyereknevelés, a kicsik:D
Az elsővel mi a baj? Neki ez a véleménye, bár szerintem az is felnőtt ember aki nem szeretne bébit sose:)
Utolsó, jelenleg még nem akarunk, majd pár éven belül, de én egyre többet szórakozok a gondolattal, ami azért fura mert 1-2 éve még úgy gondoltam, hogy kb 10 év múlva akarok szülni, ha abszolót akarok.
Nem baj kerdezo attol meg allhatsz keszen az anyasagra :)
7-es mert ekkora okorseget meg nem lattunk :D nem az lesz felnott aki gyermeket akar, mint mondtam nalunk mar 14 evesen nagyon felnottek elnek :D de kinek is mondjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!