Mivel foglalkozzak itthon hogy leszokjak a számítógépről?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék hallani, minél többet hogy itthon mit csinálhatnék. Mondok pár példát amikre gondoltam: súlyokat venni és testépíteni, bokszzsákot venni és edzeni,társasjátékozni meg ilyenek, sok ilyen ötletet mondjatok hogy tudjak válogatni és átgondoljam hpgy mit is szeretnék valójában. Lényeg hogy ne legyen benne a számítógép, telefon, TV és egyéb virtuális eszköz. És a másik legfontosabb dolog hogy főként ITTHONI programokat irjatok mert most a napok 90% át itthon töltöm mert a barátaim elfoglaltak. De ha eszetekbe jut más is ami otthonon kivüli foglalkozás mint pl sétálás, biciklizés, írhattok olyat is.2019. jan. 17. 01:19
11/11 anonim válasza:
rajzolás, írás, költés, olvasás, bármilyen sport tevékenység (futás, biciklizés, súlyzózás, box, torna yoga, stb), sütés, főzés, makettezés, modellezés, kertészkedés, bűvészkedés, barkácsolás, faragás, szobrászkodás, hangszeren tanulás. Őszinte leszek én felsoroltam egy pár dolgot de csak mondom a magamét, ezeknek egy részét már kipróbáltam, de egy magamfajta kockának ezek dögunalmas, fárasztó tevékenységek, nem mondom hogy téged nem rántana be valamelyik, de szerintem én már menthetetlen vagyok, bár nem baj, én szeretek kocka lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!