11/18 anonim válasza:
Sokszor lattam mar ot az utcan Budapest belvarosaban :D
Tragedia a lany, a haja meg elmenne, de ez a full cigany stilus...
12/18 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Ezek szerint én le vagyok maradva, ha ez a lány ennyire ismert. Nem ismertem eddig. Az instagram keresője adott ki róla egy képet.
Mondjuk se X-faktort, se való világot nem nézek.
2019. jan. 15. 21:36
13/18 anonim válasza:
Különleges. Legalább nem az az öt szál, fejre nyalt, egyenesen lógó haj, mint a többségnek.
14/18 anonim válasza:
Szerintem tök jó. Nem kell táskát vinnie magával sehova, a hajában elfér bármit. Viccen kívül borzalom az egész csaj. Cringe.
15/18 anonim válasza:
Nagyon gáz. Szegény elhiszi hogy szép.. a képei alatt azért csak pozitiv van irva,mert a negwtiv dolgokat fenhangon undorito stilusba le reagálja majd törli a negativ kommenteket. Álszent p..sa
16/18 anonim válasza:
Szerintem szép a haja is, meg az egész lány.
L
17/18 anonim válasza:
Szornyu az egesz no de a haja is
18/18 anonim válasza:
nekem tetszik :D biztos azért mert nekem szögegyenes és utálom. Én még cserélnék is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!