Nagyon lassú a rendelés a körzeti orvosnál. Ilyenkor mit lehet tenni?
Kihez is akarnál fordulni? A kolléga rendesen ellátja a feladatát csak lassan. Ha nem tetszi át lehet menni máshoz.
Egyébként én a helyedben örülnék, hogy ellát egyáltalán valaki. Amilyen megbecsülése van ma egy háziorvosnak csoda, hogy van még egy kettő.
"Fel!"
- Ez csak egy durva szóvicc volt, - természetesen nem komolyan írtam. S bár vicceltem a fentiekben, de van olyan kör, amelyik komolyan úgy gondolja, hogy az olyanok, mint mi, forduljunk fel, - az ilyennek szabad bejárása van a VIP - osztályokra, magánkórházakba, életében nem ült 10 másodpercet orvosi váróban, mert jó helyre pottyant ki az anyukájából. - Elég, ha fizetjük a járulékokat annak érdekében, hogy néhány unatkozó barom át tudja soron kívül szabatni a fizimiskáját vagy a nem létező tőgyeit...
Sajnos nincs is arra reális esély, hogy egy főosztályvezető, vagy államtitkár és az fölött, - aki egészségügyi vonalon nyomul, - belekóstolhasson a főztjébe, ezért nem is fogják fel, hogy milyen kártevő tevékenységet folytatnak.
Tehát marad napjaink receptje:
Két zsugor ásványvíz...
Egy heti hideg élelem...
Egy terra feltöltős internet...
Elosztó...
Akkutöltő...
Rádiótelefon...
Néhány levél Seduxem...
"Más szempontból nagyon kedves, és alapos orvos, nagy tudású."
Ezt becsüld meg.
Egy sportsérülés miatt voltam a héten traumatológián a városi szakrendelőben. Fél órával a rendelés kezdete után már a röntgenen ültem, pedig 8-an (nyolcan!!!) voltak előttem. Röntgen után szinte azonnal újra bemehettem. Összesen nem foglalkozott velem 5 percet sem, ezt túlzás nélkül mondom.
A kezelés: nincs semmi baja, pihentesse.
2 nap múlva voltam magán mr-vizsgálaton, mert nem javult a térdem. Kiderült, hogy részleges szalagszakadásom és porcszakadádom van.
Pénteken visszamentem a sebészetre. 20 perc várakozás után bent voltam. A dokinak elmondtam az előzményeket, illetve vittem a leletet is. Erre megkérdezi: ezzel most mit tudunk csinálni? Azt hittem, lefordulok a székről.
Holnap megyek magán ortopédiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!