Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tenyleg meghalt...

Szerintetek tenyleg meghalt VV Fanni?

Figyelt kérdés
En szerintem mivel nincs holtest es sok bizonyitek es furcsa a tortenet,ezert szerintem csak felakarja magara hivni a figyelmet, ekakart tunni egy kicsit hogy prosti lefyen vagy valami. Kulfoldon bujkal szerintem,viszont a szeretteivel es a rajongoival szemben ez UNDORITO.

#Való Világ #bunogyek #novanszki fanni
2019. jan. 9. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem sem halt meg.

Az hogy a videón "élettelen" a teste, az nem egyenlő azzal hogy meg is halt.

El is kabíthattàk.

Szerintem valahova messze elvitték külföldre, ahol fogva tartjàk és prostitúcióra kényszerítik.

A legújabb hírek szerint a feltételezett gyilkos, rá keresett az elkabítani szóra Fanni laptopjàn.

Szóval szerintem valahol bezàrva raboskodik.

Van egy ismerősöm akit elkabítottak és pár nap múlva Angliában tért magàhoz, ahol prostitúcióra kényszerítettèk bezàrva.

Semmi nyom nem volt róla. Az a szerencse hogy egyszer titokban sikerült haza telefonàlnia, és a rendőrség megtalàlta.

2019. szept. 25. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Kedves utolsó válaszoló, ezt megkérdezhetem, hogy hol olvastad ezt az elkábításra rákeresést? Én nagyon is bízom és hiszem abban, hogy Fanni életben vam valahol, valakinél.... esküszöm, egy ország ünnepelne ha kiderülne, így van.

Nagyon drukkolok, hogy megkerüljön.

2019. szept. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!