Nagyon furcsa lehet az, hogy ha időnként faluból bemegyek busszal a közeli nagyvárosba és egyből jövök vissza a lehető leghamarabb?
Figyelt kérdés
Szóval bemegyek délután aztán a negyed óra múlva visszafele induló járattal meg haza. Csakhogy kimozduljak kicsit itthonról, ne üljek bent egész nap a szobában. Ez nagyon furcsa lehet?2019. jan. 7. 07:28
11/18 anonim válasza:
Pont tegnap gondoltam ilyesmire. Mivel még nem nagyon ismerem a mellettünk lévő kisvárost és szabadságon vagyok, arra gondoltam felülök a reggeli buszra egyik nap, és tervezek egy Magam-napot. Elmegyek a főtérre beülök süti-kávéra, megnézem a turkálókat, körbejárom a régi stílusú utcákat... Ha már céltalanul utazom, legyen azért hasznos is az idő :)
12/18 anonim válasza:
Nem fura, én is utazgattam is, igaz csak városon belül, végigmentem egy busszal a végállomásig, majd vissza...
13/18 anonim válasza:
Ez jóó! Ilyet én is csináltam jó tíz éve. Mondjuk városban lakom, de a közeli településekre mentem gyakran. Volt néhány kedvenc útvonalam, de úgy csináltam hogy vonattal mentem és busszal jöttem, vagy fordítva, így még érdekesebb! Nem feltétlen a legrövidebb útvonalon, olykor volt benne egy kis séta is a távolabbi buszmegállóba. Ja és a válasz...Igen, furcsa! Nagyon is! De nem baj. Nekem is az volt, de nagyon jól éreztem magam. Kellemes időtöltést!
14/18 anonim válasza:
Számomra nemcsak furcsa de totál értelmetlen is. Legalabb ha maradnal 1-2 órát ami alatt valamit csinalsz is.
De így el-vissza buszozni ugyanazon az utvonalon csak ugy, annak mi értelme?
15/18 anonim válasza:
Hàt ez egy baromsàg. Semmi értelme nincs. De sok hülye van te jó isten. Semmi dolgotok. Egyébként ha màr beutazol egy vàrosba nem igaz hogy nem tudsz ott eltölteni minimum 1-2 óràt. Legalàbb szocializàlódnàl.
16/18 anonim válasza:
Tényleg próbáld tartalommal kitölteni ezen időket.
17/18 Metionin válasza:
Önmagában nem fura, aki pl. ügyet intézni megy, sokszor egyik busszal megy, a következővel jön. De ha te ezt kimozdulás címén csinálod, akkor a helyedben maradnék is a városban körülnézni. Vagy ha nem túl nagy a távolság akkor bemennék bicajjal, pihenésképpen leülnék egy parkban vagy kávéznék egyet, aztán visszatekernék.
18/18 moozygoo válasza:
Szerintem furcsa, mert nem látom semmi értelmét, kivéve ha a buszon csajozol vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!