Ezen a gyakorikérdések.hu oldalon mért van ennyi kötekedő alak? Borzalmas csomót kérdezek itt és szinte bármi valaki félreérti és beleköt
Komolyan már kérdezni se merek mert valaki ugyis beleköt
Baromi idegesítő
#12: De.. Azt írta magáról, hogy ő három nyelven tud :D Majd a végzettségemre tett megjegyzést. Azt írta, akkor lesz azzal sok fizetésem, ha "térdelek" majd valaki előtt.Eddig a pontig normális hangnemben válaszoltam neki, nem sértegettem, de akkor már írtam a moderátornak. Viszont, mondom nem is tartozott a témához, ki hány nyelven tud. Csak arra írtam a példát hogy ilyen jelentéktelen dolgokba kötnek bele egyesek. Hihetetlenül sok rosszindulat van itt sok emberben.
Plusz azt sem értem,ha valaki nem tud érdemben hozzászólni egy témához, minek ír alá baromságokat. Én sem megyek pl autós témához, vagy a politikához ha lövésem sincs a dolgokról.
Azt is "szeretem" mikor bizonygatnom kell az életem minden részletével,hogy nem kamu a kérdésem...Pl volt aki nem hitte el, hogy nem buktam semmilyen suliban, csak 5 osztályos gimibe jártam, ezért 23 évesen végeztem az egyetemen. És ő is kommenteken keresztül szidott, hogy nem érti miért nem vallom be az okát, hogy miért 23 évesen államvizsgáztam. Borzalom... (Nem szokásom kamu kérdéseket irogatni)
Na mindegy. Bocsi a hosszú kommentért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!