Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen a gyakorikérdések.hu...

Ezen a gyakorikérdések.hu oldalon mért van ennyi kötekedő alak? Borzalmas csomót kérdezek itt és szinte bármi valaki félreérti és beleköt

Figyelt kérdés

Komolyan már kérdezni se merek mert valaki ugyis beleköt

Baromi idegesítő

#kérdezés #kötekedő alak
2019. jan. 5. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
inpotenek inpotensek
2019. jan. 5. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
", erre egy kedves ember oldalakon keresztül minősíthetetlen hangnemben szidott hogy mi az hogy nem tudok még egy nyelvvizsgát megcsinálni és egy szerencsétlen vagyok,hiszen mindenki beszél 2 nyelven is akár." Közben valószínű, hogy semmilyen nyelven nem tudott az illető.
2019. jan. 5. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:

#12: De.. Azt írta magáról, hogy ő három nyelven tud :D Majd a végzettségemre tett megjegyzést. Azt írta, akkor lesz azzal sok fizetésem, ha "térdelek" majd valaki előtt.Eddig a pontig normális hangnemben válaszoltam neki, nem sértegettem, de akkor már írtam a moderátornak. Viszont, mondom nem is tartozott a témához, ki hány nyelven tud. Csak arra írtam a példát hogy ilyen jelentéktelen dolgokba kötnek bele egyesek. Hihetetlenül sok rosszindulat van itt sok emberben.

Plusz azt sem értem,ha valaki nem tud érdemben hozzászólni egy témához, minek ír alá baromságokat. Én sem megyek pl autós témához, vagy a politikához ha lövésem sincs a dolgokról.

Azt is "szeretem" mikor bizonygatnom kell az életem minden részletével,hogy nem kamu a kérdésem...Pl volt aki nem hitte el, hogy nem buktam semmilyen suliban, csak 5 osztályos gimibe jártam, ezért 23 évesen végeztem az egyetemen. És ő is kommenteken keresztül szidott, hogy nem érti miért nem vallom be az okát, hogy miért 23 évesen államvizsgáztam. Borzalom... (Nem szokásom kamu kérdéseket irogatni)

Na mindegy. Bocsi a hosszú kommentért. :D

2019. jan. 5. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem mindig azzal gyanúsítottak, hogy már kiírtam a kérdést, meg máskor is, más témában, miközben nem. Szöveget nem tudnak értelmezni. Kiragadnak egy részt, vagy egy szót és abba bele kötnek. Normális kerdésnél sértegetnek ok nélkül, agyam nincs meg növeszthetnék. Ugyanezt üzenem az itt lévő rosszindulatú, érzelmi és értelmi analfabétáknak akiknek nincsen életük és lúzerek az életben.
2019. jan. 5. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:
83% Nem tartozol senkinek elszámolni valóval. Egy másik 76%
2019. jan. 5. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
kutyatémában ne kérdezzetek.
2019. jan. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!