Van itt olyan, akinek az életét gyökeresen megváltoztatta ez az oldal?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy véletlenül rábukkantatok valami olyan kérdésre ami után el kezdett foglalkoztatni az a dolog és pl. az adott irányt az életeteknek.
Vagy esetleg itt ismertél meg életre szóló barátot/barátnőt.
Vagy egy olyan témában ami érdekel téged olvastál egy választ amit te nem úgy gondoltál eddig és megváltoztatta teljesen a hozzáállásod az adott dologhoz
Stb...
2019. jan. 3. 01:47
1/8 anonim válasza:
Igazából aki senkinek érzi magát itt jöhet rá, hogy mennyi éllettelen nyomorult van itt és ő valójan százszor jobb sok embernél itt.
3/8 anonim válasza:
Régen azt gondoltam, hogyha fiatalkoromban van ez az oldal teljesen más irányt vehetett volna az életem. :) Ami sajna csak annyit jelent, hogy mást és nem azt hogy jobbat.
4/8 anonim válasza:
Nem, de valami változás folyamatosan alakulgat (ha a GY.K. függőséget nem számítom).
5/8 anonim válasza:
Igen, azokat az embereket akikkel facen naponta beszélek itt ismertem meg. Közlekedés topikba tanultam sokat az autókról ami a hivatásos jogsihoz jól jön jelenleg. Kettő beszélgetőpartnetem itt tiltották és nem keresnek ami szomorú (adtam e-mailt,de semmi) 6 éve lassan 7, gogy naponta órákat eltöltök itt. Ha ez az oldal nem lenne nem lenne mi feldobná a napom amíg suliba vagyok. :)
7/8 anonim válasza:
igen
sok embert ismertem meg, de a depresszióból is úgy tudtam kijönni, hogy itt kaptam egy kis segítséget
mellette sok dologra rájöttem mások sorsából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!