Hogy tetszik nektek a Paul név?
Figyelt kérdés
A férjemmel Angliába élünk és kisfiunk lesz. Gondolkozunk, hogy mi legyen a neve.
Nektek tetszik a Paul név? Mit gondoltok erről a névről? Milyen fiú jut eszetekbe erről a névről? Mi a véleményetek erről a névről?
2018. dec. 31. 16:20
1/7 anonim válasza:
A Pállal mi a baj? Neme gy nyelvtörő még az ángliusoknak sem.
2/7 anonim válasza:
Ódivatú. Éltem Angliában, oviban dolgoztam, egyetlen Paullal sem találkoztam. Adjatok valami olyat, amiről nem egy százéves fog eszébe jutni az embereknek.
3/7 anonim válasza:
Soha nem tetszett.
Egy űrlény jut róla eszembe :)
5/7 anonim válasza:
Azért mert Angliába kényszerültetek élni, attól még nem volna muszáj angolnak nevelnetek a gyereketeket.
Ha meg igen, nem értem miért egy magyar oldalon kérdezel egy angol névről. Fogalmunk sincs ilyenekről, kérdezz meg egy angolt ha ennyire azzá akarsz válni.
6/7 anonim válasza:
Ha a férjed angol és tetszik a név, akkor hajrá.
Ha a férjed Szabó István, akkor a Paul Szabó név röhejesen fog hangzani.
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, pont azért, mert régi, van mélysége, történelme. Egy korához képest érettebb és okosabb kisfiúval tudom asszociálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!