Nem érzem magam 24 évesnek, hanem gyereknek éruem magam. Jól van ez így?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 06:00
3/8 anonim válasza:
Nem, nincs jól.
Nem arról van szó, hogy ne tudj úgy örülni valaminek, mint egy gyerek... Mert az nagyon fontos tulajdonság és jó, ha életed végéig megmarad.
Hanem arról, hogy ebben a korban már az egyéb gyerekes személyiségjegyeket el kell hagyni. Pl. : tudni kell felelősséget vállalni a saját életünkért, a társunkért, a szavainkért, ha valami nem sikerül, akkor nem hisztizni kell, hanem újra próbálkozni, stb.
Ilyenkor már nem szabad a szülőktől sem függeni, sem anyagilag, sem érzelmileg, legalábbis törekedni kell a teljes függetlenségre.
Sok mindent lehetne még írni, mit takar az, hogy már nem vagy gyerekes. Nem tudjuk, hogy te milyen tulajdonságra gondolsz konkrétan, amikor gyerekesnek véled magad.
4/8 anonim válasza:
Én is 27-28 évesen komolyodtam meg, addig minden hétvégén bulizni jártam, meg haverokkal lógni.
5/8 anonim válasza:
Attól függ miben nyilvánul meg, hogy gyereknek érzed magad.
6/8 anonim válasza:
Pacsi, én is sokszor ezt érzem :) :/
7/8 anonim válasza:
"Többè már ne legyetek gyermekek"(ige)
8/8 grénusné válasza:
Én gyerek ként nem éreztem magam gyereknek 8 évesen értelmesen elbeszélgettem a felnőttekkel,(koravén) ,a saját korosztályommal nem voltam 1 húllámhószón ,őrültem mikor már betöltöttem a 18 at és akkor már komolyan vettek,bár most sem beszélek úgy mint mások másként fogalmazom a mondanivalómat ,bár 52 éves leszek most 28. án de belül mindig gyerek vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!