Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mostanában divat, és...

Ez mostanában divat, és teljesen normális?

Figyelt kérdés

Mármint az, hogy küldtem karácsonyra e-képeslapot a neten, tudom, hogy megkapta (így jelölöm be, hogy jelezzen vissza nekem a rendszer), és ő nem ír. Nem sokat küldtem, de pár ismerősnek, barátnak, rokonnak, és volt négy olyan, aki nem írt utána sem. (Minden évben ez van). Két volt kolleganő (barátnő szerűség), egy családi barát házaspár is.

Régen, amíg papír képeslapot küldtünk, mindig írt a másik fél is. Most megkapja, konstatálja, hogy küldtem neki, és ő nem ír, ez így tök természetes?

2018. dec. 29. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-as, a "személytelen, mindenkinek elküldte", az miért olyan evidens? Ha személyre szabottan megszólított benne téged, akkor ugye nem AZT küldte el MINDENKINEK.

De hát itt nagggyon igényes a közönség, az sem mindegy, kitől kaptok karácsonyi üdvözletet, nehogy valaki betörjön vele a magánszférátokba. Belehaltál, hogy egy volt kolleganő írd neked? (Vagy anyukád kolleganője?) Testi lelki jóbarát írhat csak? Nem levelet,de karácsonyi üdvözletet. (Ha az életben is ennyi mísz p....a van, akkor persze más nyilván a kérdésre a válasz, kérdező).

2018. dec. 29. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:

" Egyébként nem mindegy, ki küldi. "

Na EZ a legjobb. Gondoltam, hogy idáig fog jutni a dolog. Tehát kérdező, te egy szar nulla vagy annak a számára, akinek küldted, ezért nem válaszolt.

8-as, te marha okos: Azt írta a Kérdező, CSALÁDI BARÁT házaspár sem bojszintott oda a képeslapjára. Annak azért gondolom, ő nem alja kategória. Ja, hogy azt is ki kell már érdemelni, az ember kinek írhat karácsonyi üdvözletet? Ezt nem is tudtam.

2018. dec. 29. 20:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem akartam, hogy így elszabaduljanak az indulatok.

Aki azt írta, semmit nem jelentek azoknak az embereknek, annak üzenem: A baráti házaspár nő tagja éjjel egykor elmegy a testvéremért a reptérre, ha felébresztem. A férje éjnek évadján átjött, amikor baj volt nálunk a kazánnal. Az egyik csajszi (havernő-barátnő között valahol), igaz, nem ír, de BÁRMIKOR ugrik, ha szükségem van rá. Amikor felújítottunk, magától jött takarítani segíteni. Tehát ezek alapján pedig nem hinném, hogy semmit nem jelentek nekik. (Mielőtt belekötnétek, igen, én is ugrok elsőre nekik bármi gondjukra.)

(A negyedik csaj, aki nem írt, ő pedig tényleg csak volt kolleganőből lett havernő.)

Na, szóval ennyire vagyok nekik nulla szar alak.

Lehet gyártani a további teóriákat, élvezem, bevallom:DDD

2018. dec. 29. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem száz szónak is egy a vége: Valaki küldött egy karácsonyi üdvözletet. Tök mindegy, hogy az anyám keresztanyja, vagy az apám kolleganője, vagy a szomszéd néni kiskutyájának a haverjának a gazdája. Ez az ember rám gondolt, és számontart az ismerősei között. Ebből kifolyólag illik viszonozni az üdvözletet, ennyi.

(Aztán lehet p...csáskodni itt, hogy de hát nem is a hiper-szuper barátnőm, barátom, hogy merészelt még csak rám gondolni is.)

2018. dec. 30. 13:35
 15/17 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Milyen volt kolléganő? ANYÁM kollégája, aki 40 évvel idősebb nálam,sose járt nálunk, anyámmal se barátok.

A visszaigazolás, ha emailbeállítás, akkor úgy működik, ahogy írtam. ha a képeslapküldő alkalmazáshoz tartozik, az más.

És igen, csak jó barátoknak küldtem képeslapot, nem is értem, van, aki nem?

2018. dec. 30. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:

"Na EZ a legjobb. Gondoltam, hogy idáig fog jutni a dolog. Tehát kérdező, te egy szar nulla vagy annak a számára, akinek küldted, ezért nem válaszolt."

Mekkora felháborodás, úristen. Miért kell csúsztatni? hazudjág,hoyg ezt írtam. sehol sem írtam, hogy a kérdező hibája. leszögeztem a tényt, hogy azért nem válaszolt az illető, mert nem vagy neki fontos. NEM MONDTAM, HOGY EZ JÓ. De miért, mit kellett volna mondani? Hogy annyira imád,hogy azért nem válaszolt? ha nem válaszolt, nyilván nem érdekled, miért, szerinted azért nem írt vissza, mert annyira imád? Akár családtag, akár nem.

A kollégára meg: vannak ismerőseim, akik Facebookon is lájkolják az összes bejegyzésemet, azt is, amit nem is érthetnek. Az ilyen emberrel nem tudok mit kezdeni.

Senki nem állította, hogy a kérdező a hyülye, ne szalmabábozz.

2018. dec. 30. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként az fel se merült bennetek, hogy az illető az ünnepek alatt nem emailezik? Én pl. nem tettem.
2018. dec. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!