Martin1122 kérdése:
Mi lett az instagrammal? Nektes is mas lett? Szerintem nagyon idegesito ez az ujitas
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 16:11
1/8 anonim válasza:
Igen érdekes, mert sose lehet frekventálni afelé, hogy miből mi lesz, de jó észre évetel embertársam. Ilyenkor is tudom, hogy egyetlen indextuáláció képeben gondolkodnak sokan a cégen belül.
3/8 A kérdező kommentje:
eddig lefelé kellett menni, most meg oldalast..szerintem nagyon gáz
2018. dec. 27. 16:22
4/8 anonim válasza:
Komolyan?Nekem nem változott semmi
5/8 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, nekem iOS-on pont ugyanolyan, mint eddig. Direkt csekkoltam, és nem is arról van szó, hogy még vár az alkalmazás a frissítésre, mert nem, december 19 óta nem volt semmi.
6/8 A kérdező kommentje:
nekem se kellett frissiteni hanem beleptem es ez fogadott :D
2018. dec. 27. 16:39
7/8 anonim válasza:
Mesélj mi idegesít benne?, nekem régi van. Nem fríssítem, mert. Azt tapasztaltam hogy a friisések egyre rosszabbak. Ez jó és marad verzió 10.21.0
8/8 anonim válasza:
Nekem tegnap is lefelé kellett tekerni. Nem értem, nem lehet hogy te állítottál át valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!