Ki mit kapott karácsonyra? Azt kaptad, amire vágytál?
Az egyetlen közeli rokon Édesapám, és tőle elvileg semmit, mert ebben állapodott meg velem, gyakorlatilag hozzám vágott egy héttel előtte egy csomó pénzt úgy, hogy pont történt vele anyagi veszteség karácsony előtt. :/
Amúgy legalább jelképes és kis értékű tárgyi ajándékozásnak örülnék vele.
Szeretek ajándékozni (olyanoknak, akiket tényleg ismerek), kreatív dolog, rá kell érezni, mi az, aminek örülne, lehet kézzel is készíteni, barkácsolni.
Egy barátnőmtől kaptam már kis díszt és kézkrémet, még barátnőkkel fogunk ajándékozgatni.
Távoli, egy évben egyszer, karácsonykor találkozunk típusú rokonokkal nem szeretek ajándékozni. Nem ismerjük egymást és marad a 600. díszgyertya, vagy egy illatszer, amivel ki tudja, eltaláljuk-e a másik illatvilágát.... Ital, amilyet lehet nem is iszik meg. Pedig pont a távoli rokonokkal kell majd ajándékozni...
26/L
Repjegyet haza. Nem mintha én nem tudnám kifizető, de valamit mindenképp akartak adni otthonról.
Ezenkívül egy üveg bort egy havertól, és egy illatos díszgyertyát egy kedves lánytól, akivel kB 3-4 alkalommal futottam össze, de gondolt rám, és megajándékozott. Eléggé meglepett, és én sajnos csak egy öleléssel tudtam viszonozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!