Meddig lesz még a köztudatban, hogy ha ha egy férfi fektet meg egy nőtt, akkor ő s király, viszont, ha egy nő lefekszik egy férfinek akkor k. va?
Szándékosan fogalmaztam így meg a kérdést.
Meddig fogják többre tartani magukat a férfiak nöknél? Miért tekintélyesebb egy férfi? Azonban meddig fogja még elvárni a nő, hogy a randin a férfi fizessen. Mintha a hierarchiát rögzítenénk ezzel is. A sor folytatható a végtelenig.
Egyébként én magam is negativan (vagy irigyen? :) ) fogadom mikor egy nő ismerősömről ilyet hallok (mint a fökérdés) forditva pedig elismerően.
Szerintem ezek a szokások predesztinálják a nemek közti különbözőséget (vagy pont forditva?). De lehet igy is van jól?
Kedves #10-es, férfi vagyok, én abban szocializálódtam h a férfi a főnök a családban, nem titok ez, felesleges analizálni. Csupán azon gondolkodom, hogy a nemek meglévő szerepei korlátozó hatással vannak-e vagy lehet-e fejleszteni ezen helyzeten a meglévő szerepek mellett is.
Szüzesség témáról: én ha egy velem egyidős lányról (húszas évei elején) megtudom h szűz inkább negativ benyomásaim vannak: valami tuti nem stimmel vele
Amikor egy átlagos vagy egy átlag alatti férfinek ugyanannyi erőfeszítésbe kerül majd lefeküdnie valakivel, mint egy ugyanilyen adottságú nőnek, akkor fog ez a gondolkodás eltűnni.
Egy férfi simán lefeküdne a korosztályában lévő nők jelentős részével, míg egy nő fordítva ezt már nem tenné meg. Még a könnyűvérű nők is inkább csak a legtetejéről válogatnak. Ha valamilyen csoda folytán a nők a férfiak nagy részével szívesen lefeküdnének, akkor ez az egész kiegyenlítődne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!