Van aki csak később (35 körül) talált magának valamilyen hobbit?
Figyelt kérdés
Sokszor kínos ha kiderül, hogy engem eddig még semmi nem hozott lázba és nem is igazán értem azokat akik ha nyer a kedvenc csapatuk akkor egy hétig a fellegek felett járnak. Nekem ez például nem jelent semmit. Néha megnézek egy-egy meccset de inkább csak a játék miatt. El nem tudom képzelni, hogy magamból kikelve szurkoljak vagy ilyesmi. Sportolni szoktam, de abban sem vagyok fanatikus. Van még olyan aki így van ezzel és esetleg később talált rá valamire? Mostanában baromi nagy divat ha van egy hobbid és órákat tudsz róla beszélni. Munkahelyen is az van, hogy sokkal könnyebb kapcsolatot építeni, ha van valami amiről foshatod a szót.2018. dec. 22. 11:05
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy van. Egy csomó ember akkor jön rá, hogy valami nagyon érdekli, amikor nyugdíjba megy, és végre van ideje saját magára. De azért te ne várj addig. :) A sportról már tudod, hogy nem hoz lázba. Akkor próbálj ki más dolgokat: olvasás, zenehallgatás, hangszeres játék (ismerek olyat, aki felnőttként kezdett zongorázni, és tökre örült neki, amikor már az egyik keze simán mást csinált, mint a másik, és még jól is szólt :) ), barkácsolás, kézműveskedés, kirándulás, sütés-főzés, varrás, kötés, horgolás, hímzés, tojásfestés, akármi. Íratkozz be tanfolyamra nyelvet tanulni, vagy akármi mást, ott eleve emberek között is vagy, van közös téma is, stb. Tánctanfolyam!!! Stb.
2/4 anonim válasza:
Hobbit bármikor tudsz találni, ha van, ami érdekel. Nekem 35 körül tetszett meg a papírfonás, a kolléganőm belépett egy kórusba, és ismerek olyat, aki kipróbálta a squasht, és azóta heti egyszer eljár.
De nem az a cél, hogy tudj róla beszélni. Azért beszél róla, mert élvezi.
Vannak olyan ismerőseim, akik megállás nélkül po.faznak tévéműsorokról, de biztos, hogy azért nem nézem, hogy tudjak velük beszélgetni. Munkahelyen sok -beszélgetésből kimaradok, mert nem dohányzok, és nem járok ki velük. De eszembe se jut rágyújtani.
3/4 anonim válasza:
a legtöbb ember csak sorozatot néz otthon. A munkatársaimtól maximum ilyen történeteket hallok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. dec. 22. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!