Miert a férfi nemiszervet használjuk káromkodas közbe?
Figyelt kérdés
Mindig "a f****mba" "a f***omat már" "f***a"
Olyat sosem mondunk hogy a pi*ába vagy a pi*áját. Vagy nagyon p*na kis telefon. De olyat mondunk hogy "nagyon fa**a kis telefon"
#káromkodás #férfinemiszer
2018. dec. 21. 22:24
1/9 anonim válasza:
KÖSZÖNÖM neked ezt, mert pont hasonlón gondolkoztam.
Phaszszopó egy sértő kifejezés. Miért? Phaszt szopni undorító? A pinanyaló miért nem sértés?
2/9 anonim válasza:
Ez nekem is feltünt, azóta azt mondom, hogy k#rv jó kis telefon. :) vagy retek jó. Eserleg kib#aszott jó. Mert mindig csak a pénisz körül forog a világ.. a nőknek, hogy legyen a nekünk meg, hogy minél nagyobbnak tűnjön.
3/9 anonim válasza:
Mert a férfiak találták ki a káromkodást, és az ő gondolataik a nemi szervük körül forognak.
4/9 anonim válasza:
Nem értelek. Akkor mire vannak a p!cs.aszép, azt a p!cs.a, p!cs.ajó, p!cs.ába szavaink?
6/9 A kérdező kommentje:
#4. Igen használjuk de általanosságvan a f***omat es ehsz hasonló kifejezeseket használunk
2018. dec. 21. 23:04
7/9 anonim válasza:
K***a jó, kib****tt jó, rohadt jó mifelénk ezeket használják, az általad hozott példákat nem is rémlik hogy hallottam volna valaha.
Szóval gondolom embere válogatja, ki hogyan káromkodik, semmilyen általános szabály nincs rá.
8/9 anonim válasza:
Magyar nyelvi lelemény. Mi k.anyázunk direktben, az angol meg azt mondja, hogy "egy kva fia vagy".
Meg talán az is benne van, hogy a fäsznak nagynak, óriásinak kell lenni, így azt a jelzőt helyettesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!