Mi értelme az életnek?
Sok nincs az biztos.
Dolgozik az ember, pénzt keres.
Azt el lehet verni plaza-ba, elmenni tengerpartra.
Vagy étterembe, kávézóba, fürdőbe.
Aztán szépen lerobban az ember, agyvérzés, ilyenek.
Egy ökörség az egész.
Figyu, úgymond nincs értelme az életnek.
Van akinek bejön az élet van akinek nem.
Van aki az utcán fagy meg, van aki meg az usa-ban egy elit környéken, 8 fürdőszobás házban hal meg, van aki ferrari-ban az autópályán.
Soroljam?
Szerencsére a demokráciában lehet különcnek is lenni, amin például azt értem hogy valaki nem csatlakozik a modern rabszolgaság mókuskerekéhez. Mivel annak tényleg nem sok értelme van hogy valaki kibernetikus organizmusként, más néven biorobotként csak dolgozik és számlákat fizet.
De például lehet a társadalomból kivonulva is élni:
Egy ember lakja a szellemfalut
https://www.youtube.com/watch?v=rmIxzRYj9JE
Az örök napsütötte vidékeken meg pláne könnyű kivitelezni.
Én éltem már úgy hogy nem volt munkahelyem hanem a szülői gazdaságban éltem. Na úgy már volt értelme. Az tényleg nagyon jó volt és meg is akarom ismételni az olyan életmódot.
A társadalmak hibája az hogy haszonállatnak van benne tekintve az egyén, akinek feladata mások profitjának termelése. Az nem emberhez méltó élet szerintem sem.
# 4
Úgy érted az egyénen múlik dolgot,hogy azt mondják az ember ha akarja mindenre képes gazdag sikeres lehet meg ilyesmi?Te meg úgy gondolod,hogy ez nem igaz?
# 5
Ezek szerint képzelhetek én sorsot,ha nekem nem az adatott.
# 6
Nekem még az is szar,barátnőt szeretnék viszont ha kivonulnék arra is tényleg teljesen nulla lenne a lehetőség.
# 6
Na igen tényleg állatoknak vagy gépeknek vagyunk tekintve,és sokaknak így megy el az élete és a végére gyűlölik az egészet élsz de minek mert csak a végére érsz és kész meg is haltál értelmetlen volt az egész.Az a gazdaság dolog tényleg jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!