Örülnél, ha a halott hozzátartozóid meglátogatnának karácsonykor?
Nagyszüleimnek örülnék, szívesen végig hallgatnám az élet történetüket. Csak megéltek világháborút, megszállást, elnyomást, rendszerváltást. Ők idősen 80-90+ évesen mentek el.
Apámnak nem tudom, hogy örülnék e. Alkoholista volt, semmi jót nem kaptam tőle az életben. A karácsonyokat is csak elrontotta. Ha az alkoholista énjét nézem, akkor maradjon ott ahol van.
Másrészt azért megmutatnám neki, hogy mire jutottam az életben nélküle, mert mióta meghalt azóta dolgozom, van megtakarításom, autóm, barátaim és halad előre az életem.
Nem bírnám ki még egyszer, hogy elmenjenek. :-/
Nagyon hiányzik az anyukám :(
Nem. 9 hónapja halt meg a férjem, és még sokszor úgy érzem,itt van, szól hozzám, és én is.
Lassan, nagyon lassan jut el a tudatomig, hogy már nem jön vissza. Hiányzik, de én sem tudnám újra kezdeni a gyászt.
Felesleges reményeket ébresztene bennem. Igy sem tudok tovább lépni, csak totyogok, forgok magam körül.
Nem, nem örülnék.
Hát, elolvasva a válaszokat, valóban elgondolkoztató.
3. karácsony lesz Édesapámmal kettesben, Nagymamám nélkül, aki felnevelt.
Rengeteg vitánk volt, részben a generációkülönbség miatti nézeteltérések, mégis lelkitársam volt. Igazából máig nagyon hiányzik.
Belegondolva, rossz lenne ismét "elveszíteni", ugye ahogy karácsony után távozna. Viszont én kifejezetten nem akarnám, hogy lássa, hogy ahogy tartott tőle, valóban nemigen boldogulok nélküle. :( Egy roncs vagyok, kvázi mosolyogni is képtelen valaki, akinek fogy a pénze és még munkahelyet se tud váltani.
Tehát inkább ne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!