Külföldi utalás mennyi időn bellül érkezik meg, mondjuk Hollandiából egy OTP- számlára, ha még ma este utalok?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, holnap délutánra, hogy ide érjen.
Van esély rá ? Mi a tapasztalat ?
2018. dec. 19. 21:12
1/7 anonim válasza:
nem tuti, hogy bejön addigra..
vannak csodák de én 2 nap és 3 hét közé tenném összegtől is függően..
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Biztos, hogy nem fog átérni. A legjobb esetben is 1 teljes munkanap szokott lenni a nemzetközi átutalás. Rosszabb esetben 2-3 (a maximum egyébként 5). Ráadásul ha este utalsz, az már csak reggel könyvelődik, azaz legkorábban pénteken érkezHET meg (értsd: nem biztos, hogy akkor meg is fog, csak van rá esély).
3/7 anonim válasza:
Azonos pénznemben van a két számla? Ha igen, akkor a következő munkanapon lesz jóváírva, ha nem, akkor a váltás miatt plusz egy munkanap lesz.
Tehát holnap délutánra semmiképpen sem lesz a számlán a pénz.
4/7 A kérdező kommentje:
1 nap alatt mindig át érkezik az utalás !
Sosem kellett kettő esetleg három nap !
Engem az idő, azaz hogy hány óra alatt érkezik meg egy utalás, az érdekelt leginkább. De azért köszi. Úgy tűnik senki nincs megfelelően tisztába vele.
2018. dec. 19. 22:21
5/7 anonim válasza:
Én ebayen szoktam vásárolgatni... A kártyámról automatikusan vonja a pénzt, 1-2 napon belül már szoktam kapni az "Excellent buyer! Prompt payment" értékeléseket.
6/7 anonim válasza:
Én angol fogadóirodától utalok rendszeresen haza, onnan 2 nap alatt mindig ideér. Ha ma elutaltad és nyitva volt a banki rendszer, akkor holnapig átérhet, de legkésőbb péntekig átmegy.
7/7 anonim válasza:
Részletes és hivatalos válasz a szerinted helytelen két napról (egy nap csak pénznem váltás nélküli utalás esetén jön össze):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!