1,8 ra állok matekbol megbuktatnak?
2.0 alatt minden bukás. Csak 2.0-tól érvényes a hagyományos kerekítési forma.
De mindegy, a matekkal mindenki szenved, ha most nem is sikerül, mindig ott a keresztfélév.
Nálunk is úgy volt, hogy a kettes ponthatár 2.0, a hármasé 2.9, négyes 3.8 és az ötöst adták 4.7-től.
Félévkor sokszor direkt a rosszabbat adják, hogy ezzel "ösztönözzék a diákot". Félévkor nekem egyszer se kerekítettek felfelé. Feleltem már a négyesért is 3.7-as átlagnál úgy hogy a főbb jegyek négyes és ötösök voltak, csak házikra és felszerelésre kaptam egyest.
Ha nyolcadikos vagy akkor rossz, mert akkor számít, ha buksz. De ilyenkor meg adja a tanár. Ha úgy is mész javítani akkor meg minek görcsölsz rajta??
"Ha úgy is mész javítani akkor meg minek görcsölsz rajta??"
Attól, hogy megy javítani, tudni is fogja? Kétes..
"Attól, hogy megy javítani, tudni is fogja? Kétes.."
De akkor már nem is 1.8 az átlag, szóval akkor megint ott tartunk, hogy mit izgul azon, hogy 1.8 ra meg adják-e??
Ha sikerül fentebb megy az átlag, ha nem akkor lentebb. De ha 1.8ra esetleg meg is adnák, mit számít, ha pl 1.5 lenne az átlaga??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!