Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem mondja ki a nevem?

Miért nem mondja ki a nevem?

Figyelt kérdés
Mit jelent, ha egy általam kedvelt lány, akitől a múltban többet szerettem volna, és akivel már megszakadt a kapcsolat, a közös ismerőseink előtt csak úgy utal rám, hogy 'Ő', 'Tudod ki', stb. Nem haragban váltunk el, nem volt közöttünk konfliktus. Azután, hogy tudattam vele, hogy többet szeretnék tőle, és az volt a válasz, hogy ő nem, békén hagytam, nem zaklattam a továbbiakban. Utál? Vagy csak szimplán nem akar rám emlékezni sem? Mit gondoltok?
2018. dec. 14. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Voldemort?
2018. dec. 14. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Lebuktam. 😈
2018. dec. 14. 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Értékeltem a poént, de azért természetesen a rendes válaszokat is köszönettel fogadom. :)
2018. dec. 14. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Valamiért nem szeret szóbahozni téged.

Lehet csak el akar felejteni, vagy próbál érzelemmentesen hozzád állni.

2018. dec. 14. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudja a neved.
2018. dec. 14. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
4-ik,köszönöm a választ. :)
2018. dec. 15. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :)
2018. dec. 16. 13:06
 8/8 Bucskó Adrienn válasza:
Gondolom rossz emléknek titulálja , esetleg kínos neki vagy csak nem akar visszagondolni erre mert kellemetlen emlék neki .
2018. dec. 28. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!