Ki mit gondol BÚZÁS BENCÉRŐL?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 18:25
1/13 anonim válasza:
Azt nem tagadom, hogy jól néz ki, 15 éves korához képest, wow.
De amúgy értelmileg éretlen, hangja elég jó, de a zenei stílusuk elég unalmas, minden dalt saját verzióra formálnak, de mindig ugyanazt hallom tőlük.
4/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó hangja van és nagyon nagyon aranyos. Egyáltalán nem beképzelt,jól kezeli a kritikát (ahogy én látom) Megérdemelnék,hogy megnyerjék az X faktort.
5/13 anonim válasza:
Áh,életem...
Hmm külsőre (nekem) tökéletes,ismerni nem ismerem személyesen,de live-okból,interjúkból ítélve nagyon szimpatikus.
6/13 anonim válasza:
#5 nekem is életem.
Tehetséges ahogy írták már jól kezeli a kritikát, helyes és awwww
7/13 anonim válasza:
Ok, hogy "helyes" meg bla bla bla.... De ki a bánat az a Búzás Bence, hogy mindenki oda van érte? Egyáltalán hány éves??
9/13 anonim válasza:
Oké... Van 8000 15 éves Búzás Bence.
10/13 anonim válasza:
Hát.... 106 ezer követővel nem sok 😉
De tuti megkapod nagyon helyes és szép fiú...olyan awwww ❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!