Ti mennyi ideig űritetek általában?
Figyelt kérdés
(Sz@rásra gondolok)
2 perc, 5 perc?
Mennyi ideig jön ki belőletek a salakanyag?
Nekem kb fél perc, sosem értettem miért szarnak olyan sok ideig az emberek, nehezen jön ki?
2018. dec. 7. 23:18
1/7 Miss Endzsi válasza:
nálam 5 mp-től fél percig tart max. Én sem értem, hogy lehet annyit ülni felette.
2/7 anonim válasza:
Amúgy jogos. Ha sietni akarsz még ujjal kipiszkálod azt heló.
3/7 anonim válasza:
Nekem sokáig, mert 1 évben egyszer van olyan, hogy egyben kijön a cucc. Sőt utána én még mosom is a valagam.
4/7 anonim válasza:
Fél perc az jól hangzik nekem is, persze néha több perc. De soha nem trónolok félórát, nekem nincs székrekedésem meg semmi, gyorsan kint van. Feltűnően gyors vagyok ebben, de tudom, hogy az embereknél ez általában lassabb. A félórát viszont én is nehezen értem, kivéve, ha akkor már valaki telefonál, gondolkodik, akármi. Miért pont akkor, nem tudom, de hát én se vagyok komplett, mástól sem várom el.
5/7 Metionin válasza:
Általában elég gyorsan, olyan 2-3 perc alatt. De van amikor hosszabbra nyúlik. Aki nagyon sokáig van a wc-n, az szerintem nem is magával a kakálásal tölti el az időt hanem gondolkodik, telefonozik, olvas közben.
6/7 anonim válasza:
Olyan 5perc kb de én kozbe telozok is
20/L
7/7 anonim válasza:
2-3perc alatt általában végzek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!