Ti mit szerettek leginkább az oroszokban?
Figyelt kérdés
A népben, a kultúrájukban?2018. dec. 7. 22:20
1/12 anonim válasza:
mне нравится Tolsztoj, Csehov, Dosztojevszkij, Lermontov, Puskin, Tarkovszkij, Ny.Mihaljkov, pусский язык, Chesnokov
6/12 anonim válasza:
Az emberekben azt, hogy sokkal nagyobb arányban őszinték az emberek, mint itthon. (Ismerek jópár orosz embert, szóval tudom miről beszélek)
A kultúrájából, meg egyszerűen mindent. Az épületeiket, az ételeiket, könyveiket, zenéiket, a nyelvüket, a cirill betűket. Szóval mindent... (Remélem nem hagytam ki semmit, csak siettem)
7/12 anonim válasza:
Azt hogy ők töltik fel a legviccesebb, legszürreálisabb videókat a netre.
8/12 anonim válasza:
A konyhájuk, a városaik, azt ahogy írnak és beszélnek, lenyűgöző a kitartásuk, szorgalmuk, mindig látom instán a balett-táncosaikat, rsg versenyzőiket és a szinkronúszóikat, jó néhányat követek is, nagyon durván hajlékonyak... Az ország éghajlata is jobb szerintem, mint nálunk vagy bárhol máshol (a hideget szeretem és a havat). A nők mindig nagyon stílusosak. Nyitottak az idegen, más nemzetiségűek felé.
9/12 anonim válasza:
Szeretem a szláv nyelveket, így az oroszt is. Szeretem azt ahogy érdekli őket a posztapokaliptikus környezet, és tök jó regényeik, játékaik is vannak ebben a témában. Szeretem az orosz hard basst, de a népzenéik is nagyon szépek. És sok minden mást amit fentebb is említettek már .
10/12 anonim válasza:
Szeretem a művészetüket az ezért való végtelen rajongásukat (irodalom, tánc, ének, filmjeik, a nyelvük, az őszinteségüket stb).
Persze - náluk is megvan mindezek ellenkezője is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!