Itt miért kell mindig kort és nemet írni?
Figyelt kérdés
Ha valaki kérdez, sokszor oda írja, kort és nemet írjatok. Ha én kérdezek, akkor meg jönnek a privátok, hogy hány éves vagyok, és fiú vagyok-e, vagy lány.2018. dec. 5. 22:33
2/6 anonim válasza:
Alapvető emberi kíváncsiság szerintem.
Ja, és 38f. 😀
3/6 anonim válasza:
ez tök hülyeség, nincs ilyen ezen az oldalon.
26f
4/6 anonim válasza:
Sokszor a kérdező azért kéri, hogy az egyes válaszokat/álláspontokat hogy helyezze el magában, milyen nemű és kb milyen korosztályba tartozik a válaszoló. Én is sokszor kíváncsi lennék, hogy egy adott komment kitől származik.
Természetesen van olyan kérdező is, akinek a kérdése is komolytalan és nyilvánvalóan arra irányul, hogy kire lehetne ráírni a válaszát követően.
5/6 anonim válasza:
Ez valóban rejtély, mert: 1, Elvileg senki semmit nem akar a másiktól (max. csak szívatni); 2, Ha ki is írja az illető a kort/nemet, 10 olyan privátos kérdés jön, hoy bebiztosítsa az egyén magát, hogy valóban az-e az illető; 3, Ha valaki mégis kapcsolatfelvételt szeretne az egyik kommentelővel, akkor rendzserint 1-2 levélváltás után kifullad az egész. Tehát szerintem is fölösleg a dolog.
6/6 anonim válasza:
Általában azért , mert itt a tizenéves kisfiúk és kislányok előszeretettel osztogatnak párkapcsolati és életvezetési tanácsokat.
És azért egy 16 évestől nem ugyanaz mint egy 36 évestől... érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!