Egyik osztálytársam nagyon beképzelt. Mit tegyek? , (lent kifejtem) fiú vagyok
Figyelt kérdés
Tehát, mikor még elkezdtük az általános tök jó volt, barátkoztunk meg minden... De az utóbbi időben elkezdett a nagyobbakkal barátkozni. Most 7.-esek vagyunk,a nagyobb fiúk már kitagadták. Most velünk akár barátkozni. DE: a hátam mögött kibeszél, sokszor csúfol, nem csak engem, a többi osztálytársam is. Másnapra már úgy tesz ilyenkor mintha minden rendben lenne... Azt hiszi ez a barátság. Az unokatesóm is (ő is fiú) az osztálytársam. Ő kicsit gyengébb nálunk, ezért az a bizonyos személy sokszor beleköt amikor nem látom, mert tudja hogy hamar felidegeskedek és olyankor nem lehet leállitani engem (volt rá példa). Sokszor úgy bosszant hogy miket csinál a hátunk mögött hogy szívesen lekennék neki egy párat... Érdemes vele barátkozni? Ha már nagyon felidegesít és már elegem van lekenhetek neki egy ütést? Ha megütném megtanulná kivel van dolga?2018. dec. 4. 19:45
1/4 anonim válasza:
persze, az ilyeneket ütni kell. bár sokat az sem segít rajtuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még várok véleményeket!
2018. dec. 4. 21:05
3/4 anonim válasza:
Ne verekedj, mert téged csapnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!