Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legsértőbb dolog,...

Mi volt a legsértőbb dolog, amit a gyakorin írtak nektek?

Figyelt kérdés
Akár privátban, vagy válaszként
2018. dec. 3. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Leírtam egy kérdés alá nagyon őszintén, hogy hogyan alakult ki az önvagdosás nálam, írtam a nehéz családi hátteremről, arról, hogy megtámadtak kétszer is az utcán, és hogy mennyire magányos voltam tiniként, gyerekként, mennyiszer pécéztek ki nagyobbak, vertek aláztak és senki nem segített, molesztáltak stb. Nagyon ritkán nyílok meg, itt is egy hozzám hasonló embernek írtam le a dolgaim, hogy erőt merítsen belőle, és ne marja önmagát. Erre egy 74% (azóta ki tudja mennyi) ámokfutó nekem támadt, hogy ez csak tinihiszti és inkább dögöltem volna meg, amikor vagdostam magam.

Tényleg elképesztő, mennyi nyomorult éli ki itt magát. Gondolom ettől tökösebbnek érezte magát (bár azt hiszem nő volt), pedig nyilván neki is vannak gyenge pontjai, traumái, nem tudom neki hogyan esett volna...

Engem az is idegesít, amit írt már az egyik előző válaszoló, hogy valaki- tehát nem az én-válaszát lepontozzák, pedig csak a saját élményeit írja le és nem is sértően.

2018. dec. 3. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Pontozgatnak lefelé a trollok, ahogy látom másoknál...
2018. dec. 3. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem eddig az volt, mikor teljesen normális hangnemben, abszolút nem sértő szándékkal kijavítottam az egyik válaszoló tévedését (már nem is tudom, pontosan mit, de biztos, hogy konkrét tényekben tévedett), két percen belül pedig megjelent a privát üzeneteim között egy nem túl kedves hangvételű levél, melyben borzasztó helyesírással (nem ítélkezem, bizonyára csak nagyon sietett a drága, hogy minél hamarabb olvashassam azt a csodát), aminek a tartalma röviden nagyjából annyi volt, hogy átlag alatti intelligenciával rendelkező, a szórakoztató iparban dolgozó hölgy vagyok, és felajánlotta, hogy látogassam meg édesanyám bizonyos testrészeit. De nem sértődtem meg, nagyon jól tudom, hogy nem tehet róla szegény, hogy egy strucc agyával áldotta meg a sors.
2018. dec. 3. 12:01
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as, jót nevettem :D

8-as vagyok :)

2018. dec. 3. 13:07
 15/17 Metionin ***** válasza:

Hogy fogyatékos vagyok és így nem is lehetek ember, jobb lett volna ha anyám intézetbe ad (autista vagyok).

Hogy anorexiás p1csa vagyok aki arra biztatja a kislányokat a gyakorin hogy ők is azok legyenek. (Egy tini válaszolónak, aki aggódott hogy túl kevés a súlya, írtam hogy no para mert van aki genetikailag vékony marad).

Illetve egy kedves üzenet arról hogy baj van a fejemmel és önző világi p1csa vagyok, aki nem tiszteli a női lét szentségét és nem is érdemli meg hogy nőnek született. (Mert nem akarok gyereket.)

Ezek voltak a legdurvábbak, bár nem hatottak meg különösebben, ilyenkor csak az jön át, hogy mennyi hülye szaladgálhat körülöttem is akik így gondolkodnak.

2018. dec. 3. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is az esik rosszul kicsit, ha leírok valamit segítő szándékkal, mindenféle oltogatást, kioktatást személyeskedést mellőzve, erre a kérdező húzza a száját, mert... mittudomen miért nem tetszik neki a válaszom. Talán mert egyféle válaszra vár és én nem olyat írok neki. Ha meg se fontolja a leírtakat, legalább a jószándekot értékelhetné annyira, hogy nem szólja le. Az ilyen szarul esik, na.
2018. dec. 3. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
A másik, amikor nagy ritkán kérdezek valamit, és rosszindulatú, kötözködő kommentek jönnek. Csak egy ilyen kérdésem volt, a gyerekvállalás topkiban, de ott úgy láttam, amúgy is sok a keserű ember, talán az alváshiány miatt, nem tudom. De annyi tömény gyűlöletre nem számítottam, amit akkor kaptam
2018. dec. 3. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!