Miért nosztalgiázok ennyit?
1-es vagyok.
Bizonyos zenék engem is meg tudnak mozgatni, amikhez tudok kötni valamilyen emléket.
Például 4-5 éve, mikor az első OKJ-s szakmámat tanultam, emlékszem, hogy a Republic - Jó reggelt kívánok! c. dala volt hónapokig a reggeli ébresztőm, ezért ma valahányszor meghallom azt a dalt, automatikusan azok a reggelek jutnak eszembe, és elönt a nosztalgia.
Vagy mondjuk 2012-ben, mikor egyedül elmentem moziba megnézni a Prometheust, volt benne egy jelenet, ami nagyon megmaradt és tátott szájjal bámultam. Épp ezért, mikor meghallom azt a zenét, ami azalatt a jelenet alatt szól, akarva-akaratlanul is belémhasít az emlék, ahogy ott ülök a mozi sötétjében és ezt a jelenetet nézem.
Erről van szó egyébként:
Egyébként igazuk is van.
Én is kezem-lábam törném, ha újra 16 lehetnék és jobban kihasználhatnám ezeket az éveimet.
Úgyhogy élj úgy, hogy majd ha te is 25 leszel, akkor érdemes legyen ezekre az éveidre visszagondolnod :) Ne pazarold el őket!
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!