Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek egy...

Mi lenne a véleményetek egy olyan lányról aki a mai világban így öltözködne?

Figyelt kérdés

Tehát arra lennék kíváncsi hogy mit gondolnátok ha pl mentek valahova és szembe jönne veletek egy ilyen stílusú lány?

[link]

2018. nov. 30. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6-os: Szóval szerinted a 19. században a nők nem léptek ki az utcára...
2018. nov. 30. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem mernék közeledni hozzá, mert lehet, hogy valóban valaki nemes leszármazott az illető. (36F)
2018. nov. 30. 21:27
 13/20 Metionin ***** válasza:
Szerintem szépek az ilyen ruhák, de a mai világban nem tartom praktikusnak.
2018. nov. 30. 21:35
 14/20 A kérdező kommentje:

Olyan rossz szerintem, hogy már minden csak a szexualitás körül forog (pl.zenék,filmek, az emberek gondolkozása), gondolom főleg emiatt stírölik egymást az emberek. Engem ez már annyira zavar ha valaki hosszasan nézi a fenekemet, főleg azért mert szerény és egyszerű vagyok. Már több olyan fölsőt is vettem ami eltakar hátul.

Nagyon tetszenek az olyan ruhák mint ami a képen van. Ezek miatt kedtem el rajta gondolkozni, hogy lehet, hogy varratok magamnak pár ilyesmi stílusú ruhát, de előtte érdekelt/ érdekel, hogy ti mit gondoltok erről, azért írtam ki a kérdést.

2018. nov. 30. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:

nem nagyon érdekelne, felőlem lehetne akár ruha nélkül, akkor sem bámulnám meg

ha te ebben érzed jól magad járj így, a te dolgod

2018. nov. 30. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Tetszenek az ilyen típusú ruhák, de nem a hétköznapokra való. Ráadásul olyan feltűnő, hogy épp az ellenkezőjét fogod elérni vele, mindenki megbámul majd. Lehet ezt a stílust kombinálni az egyszerű utcai viselettel és az szerintem baromi jól tud kinézni.
2018. nov. 30. 23:58
 17/20 anonim ***** válasza:
41%

Én nagyon díjazom, amikor olyan embert látok, aki különlegesen öltözködik. Főleg, ha az ilyen elegáns. Imádom a viktoriánus, a lolita és a vintage/pin-up ruhákat. Azért nem hordom őket a mindennapokban, mert egyrészt nem praktikusak (pl. túl nagyok és melegek; túlzottan sajnálom, ha piszkolódnak; stb.), másrészt számomra eszméletlen drágák. 4 olcsóbb (értsd. ~10-15 ezer Ft darabja) pin-up ruhám van, amiket hordani is szoktam az utcán. Bár ez egy mostanában is divatos irányzat, még így is megbámulnak az emberek. Főleg, ha alsószoknyát is viselek. Kifejezett beszólást még nem kaptam, de általában azt hiszik, hogy esküvőre vagy valami retro buliba megyek.

Attól tartok, hogy bár itt a többség elfogadja és szupernek tartja az ötletedet, miszerint viktoriánus ruhákban fogsz mászkálni, a valóságban nem csak megbámul majd mindenki, de napi rendszerességgel oda fognak üvölteni valami bunkóságot.

2018. dec. 1. 00:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Én szerintem hirtelen azt gondolnám, higy valami forgatásról jön.
2018. dec. 1. 01:11
 19/20 anonim ***** válasza:
nem erezned magad kenyelmesen benne hacsak nem "imadod" azt h.mindenki teged bamul,es ha vki nem akkor arra gondolsz.-az vajon miert nem bamul engem… ?
2018. dec. 1. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Amis
2018. dec. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!