Aki 2007-ben még kisgyerek volt az jelenleg öregnek számít?
Figyelt kérdés
Tehát 2007-ben kisgyerek volt, de jelenleg 2018-ban már öregnek érzi magát.Ez sok évnek számít szerintetek?(11 év)#öregedés #elmúló élet
2018. nov. 26. 17:47
11/14 anonim válasza:
Én most vagyok 19 éves, 1-2 ránc van a homlokomon, szakállam még ritkás, 21-23-nak szoktak nézni általában :D
Nem igazán a kor számít, az számît az ember minek érzi magát :)
Fontos, hogy legyenek céljaid előtted és néha tudj még gyerekként játszani és őszintén nevetni. :)
12/14 anonim válasza:
Én 1980-ban születtem. Akkor én mi vagyok? Nagypapi?:) Szóval, "szakmailag" nézve van egy úgy kb. 2002. környékén született ember, aki most olyan 16 éves lehet és öregnek érzi magát? Ebben az időszakban 11 év nem tűnhet soknak, de az életed legfontosabb évei közé tartozik, mert ekkor gyűjtöd be azt a sok pozitív és negatív impulzust, emléket, példát, amelyek gyökeresen meghatározzák, hogy milyen felnőtt leszel. Egyébként milyen értelemben érzed magad öregnek? Az normális, ha visszagondolsz és azt mondod, hogy: Bakker, nem olyan rég még tologattam a kisautót az óvodában és most meg már az érettségire készülök. Ez a visszatekintés egyre furább és szebb, de egyszerre picit "fájdalmas" lesz, ahogy idősebb leszel. Sok dolgot megszépít az idő, vagy el is felejtünk, és jön helyébe új emlék, amelyre később visszagondolhatunk. Ez az élet.
13/14 anonim válasza:
Én 7 éves voltam most 18, sztem a legjobb korban vagytok imàdom az idősebb pasikat :P
14/14 anonim válasza:
Bakker, 2007-ben én 32 éves voltam.
Megyek is a nyugdíjas klubba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!