Jelentkezhetek Mikulásnak egy felhívásra ha nő vagyok?
Figyelt kérdés
Láttam facebookon egy nő posztját,hogy keres valakit aki beöltözne,és bevinné vele a gyerekeknek az ajándékokat a kórházba,csak az a baj hogy nő vagyok.Írhatok neki azért,vagy inkább ne,mert mindenképp egy férfire számítana ? Eddig csak férfi mikulásokat láttam ugye,ezért kérdezem.Vagy ha azt mondja csak férfi kell neki,megkérdezhetem hogy nőként tudok-e valamiben segíteni neki ?2018. nov. 23. 09:01
11/14 A kérdező kommentje:
55%-os,nincs olyan hogy nem tetszik egy válasz :D Valahol én segíteni akarok,minek kell ezt kifigurázni ? Ha nem jó ötlet,akkor nem jó,és kész,nem esek kétségbe,csak meg akartam ezt kérdezni,az oldal ezért van.
2018. nov. 23. 11:22
12/14 anonim válasza:
Szerintem senki sem bántott, mindenki vagy normálisan, vagy viccesen, aranyosan válaszolt.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is inkább férfiak jelentkezését várja, de nálunk pl. az iskolában, amikor bejött a "Mikulás", aki minden alkalommal egy fiú volt, mindig küldtek vele együtt 2-3 krampuszlányt is, szóval szerintem megkérdezhetnéd, az nem lehetnél-e.
14/14 anonim válasza:
"minek kell ezt kifigurázni ?"
Mint te is bizonyítod, "a nők nagy részének nincsen humora, azaz nem értik a viccet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!