Egy orvosi rendelőben miért ül le mellém valaki ha odébb is hely?
Figyelt kérdés
Egy csomó szék üres volt2018. nov. 12. 23:32
11/14 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a töküres villamosmegállóban 1 méterre jön, vagy szemben ül le a majdnem üres villamoson, én állok a rúdkapaszkodónál és mögém áll szinte hozzám érve, holott nemhogy üres kapaszkodó, hanem másik üres rúdkapaszkodó is van elérhető helyen.
Én is arrébb megyek ilyenkor.
Én az a típus vagyok, akit a bizonyos kísérlettel végig lehetne kergetni egy metróállomáson.
12/14 anonim válasza:
Mert az emberek nagyresze sikhulye.
13/14 anonim válasza:
Az ember alapvetően társas lény. Ez csak Magyarországon ilyen beidegződés, hogy mindenki külön próbál lenni mindenki mástól (mondom ezt úgy hogy én is ilyen vagyok, buszon is mindig azt néztem hol van még minimum 2 üres hely, addig nem ültem mások mellé), külföldön nem csinálnak ügyet ebből, sőt. Legtöbbször akkor néznének rád furcsán, ha van 2-3 ember a busz elején, te meg elmész a hátuljába tök egyedül. Arrafelé szokás pár szót váltaniuk egymással az embereknek, akkor is ha sosem látták előtte egymást és utána sem fogják soha többé. Persze azt is meg lehet érteni, miért ilyen a mentalitás itthon: itthon jó eséllyel kifog az ember valami koszos, büdös, ápolatlan, bunkó, ostoba, esetleg részeg vagy fertőző beteg embert. Így érthető is hogy a legtöbb ember nem kér az ilyenből. Szóval orvosi rendelőben pont nem értem miért akar valaki melléd ülni, nekem pl. épp elég lenne ha ott vagyok egy megfázással, semmi kedvem nem lenne egy hányós vírust meg egy influenzát is beszedni mellé csak mert az illető túl magányosan érzi magát. Na a rendelő pont nem ez a hely ahol ismerkedni kell.
14/14 anonim válasza:
Fél, egyedül van alapból, "ajándékot" szeretne átadni, pofázni szeretne... Bármi lehet.
Érdekes: vonaton ülve nem tapasztalom ezt, hogy pl.: egy szép nő ülne le mellém, vagy a közelembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!