Lányok, titeket mennyire zavarna, ha a pasitok arcán anyajegy lenne?
Sajnos az enyémen van 3 is. Közepes méretűek, szóval nem vészes. De mégis zavar, mert feltűnő.
Ti hogyan reagálnátok egy ilyen fiú arcra?
Ha nem lennének, akkor elég jóképű lennék...
Gondoltam már, hogy leszedetem, de akkor meg heges lenne. De az valószínűleg jobb lenne, mint a mostani.
Egyébként a testem is van egy pár, kb.10-12 ami nagyobb...
Nemcsak lányok véleménye érdekel a témával kapcsolatban :)
18/F
Az még nem „minden kis testi jellemző módosítása”, ha megcsináltat valamit, ami miatt tényleg feszeng. Ilyen az is, ha egy nő felvarratja a köldökig érő melleit (igen, léteznek olyanok, pláne tetemes súlyfelesleg leadása után), mert egész egyszerűen gyűlöli miattuk a saját testét, fél levetkőzni szexhez, és ha megteszi mégis, képtelen elengedni magát miattuk. Lehet, hogy te ezt mondvacsinált baromságnak tartod, mert nem érzed át, de attól még igenis létező jelenség, és a világ legkönnyebb dolga elintézni mindent annyival, hogy „ó hát csak el kell fogadnod magad, tökre nem szexi az önbizalomhiány” (és ha nem az, akkor mi van? emberi dolog, nem?). Ha van lehetősége változtatni magát, és szeretne is, akkor hadd éljen már ezzel a lehetőséggel anélkül, hogy ítéletet mondanának felette és a „férfiatlansága” felett. Ami az árakat illeti, amennyiben a bőrgyógyász az elrákosodás rizikója miatt (ez a nagyobb, kiálló anyajegyek esetében áll fenn főleg) indokoltnak tartja az eltávolítást, vagy legalábbis van annyira jófej, hogy ezt írja az ambuláns lapra és megkímélje ezáltal a pácienst a pénzkiadástól, akkor teljesen ingyen meg lehet úszni, ellenkező esetben 20-30 rugóból, persze nem tudom, mi lenne a helyzet, kapásból mindhármat el akarná intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!