Mivel töltöd a napodat?
Teljesítménytúrázás
Egyedül is teljesen jó, szépek a tájak, sportnak is jó, ismerkedni is lehet közben és nem is drága.
Kinek mi a szórakozás.
Nekem például az, ha elolvasok egy jó könyvet, vagy alkothatok a számítógépen (grafikai dolgok), ezenkívül az is, ha elmegyek a párommal sétálni a szép, őszi időben. Lehet, hogy ezek bagatell dolognak tűnnek, de néha sokkal több élményt adnak bármilyen "fizetős" szórakozásnál.
Osztom az első véleményét.
Az ország szinte minden részén akad jó túrázóhely. Szerencsére Budapesti vagyok, 1 óra alatt kint vagyok a természetben. Teljesítmény túrák is jók, szervezettek. De simán egyedül is lehet csinálni.
nyomatom a zen meditációt - vagyis ülök a fal előtt, és látszólag nem csinálok semmit 😆
persze ez csak pár óráig - azon kívül ülök, és nézek ki az ablakon, vagy kint üldögélek ha jó az idő
csak figyelek - nem csinálok semmit 😄
néha iszok egy teát is 😁
ha tehetem itthon nem csinálok semmit, mert dolgozom én eleget a munkahelyen 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!