Veletek is mindíg ez van?
Figyelt kérdés
Ha valakivel egyáltalán nem akartok találkozni,tuti hogy össze futtok vele, ha pedig igen akkor biztosan nem találkozol vele.2018. nov. 2. 20:43
11/16 anonim válasza:
Sors a fenét.Ezt úgy hìvják hogy pech 😁
12/16 anonim válasza:
Valaki szerint véletlen és szerencse Isten álruhában:)
13/16 anonim válasza:
Igen, mindig ez van, szerintem ez is Soros miatt van.
14/16 anonim válasza:
Én azt mondon,hogy igenis vannak ilyen sors szerű találkozások.Tudjátok:"Akit isten neked szán,azt még az ördög is utánad tolja talicskán" :D
15/16 anonim válasza:
#4 és #11
Ti mindent letudtok azzal,hogy véletlen és pech?Ez szomorú.
16/16 anonim válasza:
Egyébként például van olyan, hogy ha el tudsz engedni egy sérelmet, akkor újra felbukkan a sérelem elkövetője az életedben; pl nagyon csúnyán, tisztaerőből fejbedobott egy jóó keményre fújt labdával, és amikor mások mentek vigasztalni, akkor ő is odajött állszenteskedni, hogy "Mi a baaaj?" ,pedig pontosan látszott a szemében az utolsó előtti pillanatban, hogy direkt csinálta. És jó közel voltunk egymáshoz; na szóval a sors meg, ha el tudod engedni a sérelmet, akkor meg az ilyen embereket visszadobja neked a sors, hogy leteszteld, hogy tényleg el tudtad-e engedni az adott sérelmet. És nekem pl a példámban szereplő embernek sikerült megbocsájtanom, és mikor legutóbb összefutottunk, őszintén tudtam neki azt mondani, hogy örülök, hogy találkoztunk; és én nagyon örültem még annak is, hogy őszintén tudtam mondani. Pedig ezt a csajszit mindigis egy beképzelt kétszínű libának ismertem előtte; de akkor meg már tök cukira változott. De mondjuk valszeg azért is, mert nem volt még pasija, és akkor most igyekszik kicsit viselkedésben is csajosabb lenni, meg olyan finomabb, lágyabb, lányos stílust felvenni még pl öltözködésben is, ilyen bársonyos kedvességet; de valódit:) Egyébként most már meg drukkolok szegénykének , hogy lehessen neki pasija; azért mondom, hogy drukkolok neki, mert szegénykém eléggé nem szép. Nagyon nem szépek az arcvonásai, meg eléggé husi is, meg olyan vaskos alkata van, mégha lefogyna, akkor is pl olyan vaskos lábai lennének; meg nagy gülüszemei szegénykémnek, a többi vonása is olyan, hogy nem illenek össze egymáshoz; tehát hogy az az orrforma nem illik ahhoz a szájformához; de külön-külön más arcon talál jól mutatnának, de így egybe nemigazán esztétikus sajnos:S úgyhogy nagyon drukkolok neki, most már tök kedves lett; nagyon sokat változott jó irányba, úgyhogy tényleg drukkolok neki.:) Meg pl úgy éreztem, hogy már a beképzeltségét is le tudta adni, és tök őszinte volt már akkor, amikor rámmosolygott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!