Ez zaklatásnak számít, molesztálásnak vagy egyiknek sem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok (lány). Egyik este az edzőm hazavitt kocsival az edzésről.Joban voltunk, nagyon megbíztam benne, rendes embernek ismertem meg, egyáltalán nem olyan tinikre nyomulós típusnak. Viszont egyszercsak elkezdte simogatni a combom nagyon fönt, meg a nyakamat csókolgatni. Ez minek minősül?2018. okt. 22. 13:12
11/15 anonim válasza:
Wow, elég őskor az első pár válaszoló.
12/15 anonim válasza:
Gondolom az elsőknek alap hogy letámadhatnak bárkit, és ha ledermed a zaklatott ijedtében, az "beleegyezés"
13/15 anonim válasza:
Ha egy nővel ilyet csinál valaki teljesen jogos egy akkora pofon, hogy az eget is nagybőgőnek nézze. Egy férfi nem mászik rá egy nőre, hanem meghódítja. Ez egy ragadozó. Tudja hogy nemmersz ellenekezni, és kihasználja. Vedd fel telefonon, és jelentsd fel.
14/15 anonim válasza:
Ha hozzám valaki ilyen módon merne közeledni, úgy pofán ba.sznám hogy attól koldulna. Nem nézzenek már ri.bancnak, akit le lehet támadni. Undorító férgek az ilyenek.
15/15 anonim válasza:
Nah a feminizmus gyöngyei itt is felütötték a fejüket. Vannak olyan nők, akiket érdemes meghódítani, másokat pedig elég egy jó kefélésre megkapni. Vajon egy 17 éves tini melyik kategóriába eshet? Vagy komolyan azt várjátok, hogy mielőtt a férfi megfogná a kezeteket, toljon elétek egy 20 oldalas szerződést, amit aláírva beleegyeztek abba, hogy testi kontaktust létesítsen veletek a férfi? Ne nevettessetek már.
Kérdésre a válasz: ha jelezted neki, hogy neked et nem pálya, és megértette, akkor nem történt abúzus, ha ennek ellenére folytatta, akkor lehet mérlegelni, hogy meddig ment el, és annak fényében bekategorizálni az erőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!