Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy helyrejöjjek...

Mit tegyek, hogy helyrejöjjek mentálisan?

Figyelt kérdés
Eléggé meguntam már mindent ... Még suliba járok egyelőre ,de már nagyon meguntam és még mindig van két év az érettségiig , vannak haverjaim ,jól kijövünk meg minden ,de sajnos csak hétvégén van időnk egymásra hiszen sok a tanulni valóm és a nap is rövidebb ,szerencsére egy suliba járunk ,olyan egyformák a napjaim tiszta monoton ,reggel suli délután tanulás ,napközbe kicsi munka hogy kikapcsolodjak , de ez nekem nem elég ,én tényleg csak dolgozni szeretnék ,nekem a tanulásból elegem van ,csak a hétvége az ami egyáltalán ér valamit ,ahhoz hogy ne érezzem magam életeunt boldogtalannak gondoltam hogy kéne kocsiázzak ,így hát a napokban utazgattam ,de semmi változás ,a sör vagy pálinka az megboldogít,de el is keserít mert tudom hogy ha iszok az nem jó ,és nem is iszok sosem annyit hogy részeg legyek ,mindig csak annyit hogy ne érezzem vagy csak kicsit a hatását.... , Csajom sincs ,másfêl éve elhagyott ,válogatós vagyok így hát nem kaptam másikat ,nagyon nem is akarok mert csak olyanok vannak választási alapul akiket megunnék s nem akarom hogy játszak érzelmekkel .... Szerintetek mit tegyek hogy kijöjjek ebből a depresszióból ? Vagy amig ugy magától helyre nem jövök addig igyak meg mindig egy kevés sört ?,gondoltam lecserélném a kocsimat ,de elképzeltem hogy akkir sem lennék boldogabb ,szerintetek mit tegyek hogy helyre jöjjek ?

2018. okt. 18. 21:49
 1/8 Petrovics698 ***** válasza:
Sokan öngyilkosok lesznek ilyen hozzá állással! Vigyázz!
2018. okt. 18. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja igen ,azt elfelejtettem írni hogy sokszir csak ülökvagy fekszek az ágyba és csak képzelődök ,ez az egyik foglalkozásom mostanában ,mintha két ember lennék egymagamban .... Ez így olyan fura ,baj ez ?
2018. okt. 18. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Öngyilkos azért nem leszek ,köszi hogy gondolsz rám ! , viszont azon már gondolkoztam hogy beálljake a honvédségbe .... De arra jutottam hogy megpróbálok megküzdeni a szellemi problémáimmal
2018. okt. 18. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
17 vagy. Hogy is mondjam, a te korodban sokan ugyanezt érzik, tehát nem vagy vele egyedül. Ezt pedig a gondolkodásmódod megváltoztatásával, új hobbival/baráti körrel, célokkal tudod megszüntetni. Egy szóval fel fogsz nőni, és már nem tetszik ugyanúgy minden mint ahogy eddig volt.
2018. okt. 18. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
18 lettem jó pár hete ,köszönöm a válaszodat !
2018. okt. 18. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben ugyanezt éreztem amikor ennyi idős voltam.

Ne aggódj eltelik az az idő amikor suliba kell járni, de azt muszáj megcsinálni mert lassan már érettségivel sem érsz semmit, nem hogy nélküle... Én nagyon örültem mikor végre vége lett, és nekem se hitte el senki hogy én jobban leszek ha majd dolgozni kell, mindenki azt mondta hogy sokkal rosszabb... hát nem :D sokkal jobban érzem magam mióta nincs iskola és munkába járok. Egyszoval gyűlöltem én is :D

De hidd el vége lesz ennek a korszaknak is. :)

Annyiból jó még neked, hogy van nyári szünet, komolyan azaz egy hiányzik😂 De mondjuk még azért sem kívánom vissza..

Találj valami elfoglaltságot ami szórakoztat stb. Aztán meg majd az érettségin kapsz észbe, hogy úristen már itt tartok?! :O

Kitartás!☺️

2018. okt. 19. 01:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) , jó hallani hogy vannak itt még szorgalmas fiatalok ,akik szeretnek dolgozni , ma már elég ritka sajnos ...
2018. okt. 19. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Látod, már rég túl vagy rajta :)

Utolsó voltam

2023. márc. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!