Sok lánynak miért mindig kék-lila foltos a lába?
Figyelt kérdés
Nyáron szoktam látni, hogy sok lánynak ilyen foltos a lába. De mi a franctól? Asztalokat rugdosnak? Nekem szinte sosincsenek ilyen sérüléseim.2018. okt. 17. 15:23
21/30 A kérdező kommentje:
Privátban írta valaki, hogy lehet barnább a bőröm és nem látszanak a foltok - nem, igazából kimondottan fehér a bőröm :D
2018. okt. 17. 17:16
22/30 anonim válasza:
Basszus pont ma reggel vettem észre, hogy tele van a combom lila foltokkal. Szerintem a rugók okozták az új matracomban, mert tegnap lefekvés előtt még nem voltak ott:D
23/30 anonim válasza:
Nekem is folyton foltos a lábam, pedig észre se veszem, hgy megütném valamivel. A combomon vékony, érzékeny a bőröm és sokat vagyok rövidben, talán ez lehet az oka :)
24/30 anonim válasza:
Nekem azért, mert légtornászom és ezek az eszközök (rúd, karika) megütik, megnyomják a bőrt erősen. Elég csúnya látvány, de gondolom, más sportoktól is lehet ilyen a bőr (küzdősportok pl.).
25/30 anonim válasza:
Nekem néha sporttól szokott lenni, de legtöbbször én magam sem tudom, mitől vannak, csak úgy előtűnnek. Valószínűleg a kicsi tődésektől stb., úgy látszik, én is sérülékeny vagyok. :D
26/30 anonim válasza:
Nekem majd 100 kilós, igencsak kipárnázott koromban, zéró sport mellett is ugyanúgy voltak foltjaim, mint most vékonyan.
27/30 anonim válasza:
Én állandóan tele vagyok kék-zöld foltokkal. Olyan baromi érzékeny a bőröm, hogy egy minimális ütéstől is belilul, legtöbbször még csak nem is fáj, csak később a tökörben veszem észre, hogy na már megint beverhettem valahová :)
29/30 anonim válasza:
Ugyanez. Sérülékeny bőröm van még a legkisebb ütéstöl is foltos lesz a combom,lábam :D Beverem a lábamat a székbe, az asztalba és már is meg van az ütődésem szép színekben :D .
30/30 anonim válasza:
Én is tele vagyok ilyen, "hát ez honnan van?" foltokkal. Múltkor egy szétvakart szúnyogcsípésem lett hematómás. De hogy mitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!