Ha egy nő már elmúlt 25 éves, akkor már semmit nem ér?
Öhm, ezt honnan veszed? Miért pont 25? Ezt a hülyeséget ki mondta?
N/27
25 évesen még nem de 26 évesen már semmit sem ér. Ahogy betöltöd a 26ot (azaz elmúlsz 25) abban a pillanatban bummm.. minden megváltozik. A homlokodra lesz írva, hogy: ELMÚLTAM 25 SEMMIT SEM ÉREK.
Ne legyél buta, kitől hallottad ezt a hülyeséget? :)
Persze, 25 évesen vége van az életnek :D Ezt honnan szedted? Nem láttál még 30-as, 40-es, stb. embereket normálisan élni, élvezni az életet?
Nekem pont 30 felett kezdődött igazán. Akkor éreztem magam a legjobban.
37 vagyok, fizikailag abszolút a topon, egy éve találtam meg életem szerelmét, a szex sosem volt ilyen jó, a pasik most is utánam néznek, és mind szakmai, mind önismereti szempontból is mostanra értem a csúcsra.
A gyerekeim már iskolások, egyre önállóbbak, végre kinőttem a naiv kislány korból, és 13 év pokol után kidobtam az apjukat.
Semmilyen feszesebb, huszonéves popsi kedvéért nem mennék vissza abba a korba. Inkább sportolok, és maradok az, aki most vagyok! 😊
Nagyon rossz társaságba jársz, ha ezt érzed. Én pont 25 voltam, amikor egyszer az A38-as hajón egy koncerten bámult egy srác. Aztán odajött dumálni, egész normálisnak tűnt, amikor kiderült, hogy 25 vagyok (ő kb. 20-22 lehetett) ilyet szól: ááááá, te túl öreg vagy.
Lefagytem és rohadtul megbántott. Jött egy olyan időszakom, hogy öregnek éreztem magam, mert azt láttam, hogy a 30-as pasik is a 20 évesekkel jönnek össze.
Sok idő kellett, amíg megértettem, hogy nem a kor számít, hanem a hozzáállás, az életkedv, az igényesség önmagunk felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!