A lehető legrosszabb, legmélyebb ponton mit kell tenni?
Figyelt kérdés
A helyzet a lehető legrosszabb, semmi sem tart életben, mi mentheti meg az embert? Mi az ami eletben tarthatja?2018. okt. 15. 21:46
1/12 anonim válasza:
Le kell lépni egy időre. Jó messzire. Nagyon máshova.
2/12 anonim válasza:
Két dologra lehet gondolni: 1/ ennél már csak jobb lehet, 2/ ne keseredjünk el, ennél már csak rosszabb jöhet.
3/12 anonim válasza:
El kell menni jó messzire.Környezetváltoz-
tatás kell.
4/12 anonim válasza:
Úgy van, ahogyan az első írja :D
Én azt csinálná , hogy egy erdei házat kibérelnék egy -két hétre, valahol jó messze az emberektől. Ott kitisztulna a fejem. Aztán irány vissza.
De ha bejön ez az életmód, akkor maradnék :D
5/12 anonim válasza:
Hit, jóga, meditáció, stb. Akinek ez nem megy, az rúgjon be, mint az állat, aztán aludjon 10-11 órát, és másnap tiszta lappal kezdjen új életet. :)
7/12 anonim válasza:
Ima.
Nyálasan hangzik, de engem a Jóisten mindig kihúzott a sz.arból.
8/12 anonim válasza:
*mi mentheti meg az embert?
Ki mentheti meg az embert? Jézus
9/12 anonim válasza:
Mindig van valami.De neked kell megtalálni,gondold át hogy mi az ami előrêbb vinne vagy boldogabbá tenne egy kicsit is.Ha magadba nézel biztosan találsz legalább egy ilyet.Aztán tedd meg.
10/12 anonim válasza:
A környezetváltozásra szavazok én is. Én speciel most pont erre készülök. Addig meg elterelem a figyelmem a kedvenc zenéimmel arról a sok h.lyeségről, amit épp el kell viselnem. Nekem ez jön be általában. De mindenkinek más segít, viszont arra csak ő tud rájönni, hogy mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!